U naredna 72.sata:Ovom zodijaku sledi odluka koja menja sve, a evo kome ce se ostvariti zelja!

U naredna 72.sata:Ovom zodijaku sledi odluka koja menja sve, a evo kome ce se ostvariti zelja!

2023-06-06 0 By Admin

Odluka koja menja sve, sledi ovom znaku zodijaka  i bice konacna…

OVAN

Ceka vas neka odluka, a vi se neckate da je donesete. Vreme je da se povedete ovom situacijom u kojoj ste i da se  okrenete necemu konacnom. Zasto da stvari drzite  neresenim i onakvim kako se nikako ne mogu definisati. Vazno je da neke stvari ucinite konacnim.

 

BIK

Imate sansu da nesto resite i da donesete odluku koja ce biti konacna.Vase srce kuca u smeru jednih ociju i hteli  biste da se okrenete ovom osecaju u grudima.On vam govori bas sve, i to da ste zaljubljeni u bice koje vec osecate da tajno vollite. Ako se uzme u obzir sansa koju imate, mogli biste  definitivno promeniti sve u svome zivotu. Odluka koja menja sve, promenice i ono nenadano.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imacete teske ove dane jer su vam prepuni obaveza.Uvek ste optereceni necim kada ste u obavezama, mada ne biste tako morali da se postavljate. Malo ce vas brinuti i novcani izdaci, ali nista posebno sto vec niste imali do sada.Zato ste i radili i borili se da ne oskudevate tamo gde morate pokazati obraz.

 

RAK

Odavno se trudite da sve dovedete u red, ali cete se morati jos malo pomuciti.Od vas se ceka da budete ozbiljni i da cinite sve sto je do vas, ali da zavrsavate i ostali deo. Mozda cete konacno da pokazete partneru  sta mu je ciniti i da mu iznesete svoje zamisli .Ako se i on ne prihvati, necete moci dalje da funkcionisete skupa.

 

LAV

Vasa velika zelja ceka da se ostvari, a zavisi od jedne osobe.Od vas se ocekuje da budete spremni  da donesete odluku koja odavno ceka na vas samo. Partner je spreman da se zna  sta je u njegovom planu, a da se tice vas. Mozda i ne slutite da je red da pokazete zelju i da vam se ona i ispuni.Vreme je da se konacno i vasa zelja ispuni.

 

DEVICA

Vec ste se osmelili u jednom pokusaju pomirenja sa bliskom osobom. Vreme je da i ona pokaze da vas  voli i da je i  njoj podjednako stalo kao i vama.Ako sada resite svoje  nesporazume, sve ce da bude daleko lakse, nego sto biste i mogli da zamislite. Okrenite se malo oko sebe, gleda vas neko.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2