Vaga i Skorpija:Vi cete biti miljenici karme u narednih deset dana-evo sta vam poklanja!

Vaga i Skorpija:Vi cete biti miljenici karme u narednih deset dana-evo sta vam poklanja!

2023-06-08 0 By Admin

 Drage vage i skorpije, vama ovaj horoskop donosi samo lepe vesti.

 

 VAGA

Drage vage, sada vam je jako tesko. Mozda prolazite kroz teske dane, mozda vam se cini da je sreca tako daleko od vas. Ali, ako ce neko tokom narednih dana biti miljenik karme, ako ce neko moci da kaze da ga sreca prati, onda ste to vi.

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani za pravu ljubav, i dani tokom kojih cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima.Pre svega,  nagrada od strane karme za vas ce biti susret sa srodnom dusom. Nema nimalo sumnje da sledi susret sa nekim ko ce vam na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Kao osoba koja je mnogo patila zbog ljubavi, vi cete u prvi mah sumnjati u emocije te osobe. Mislicete da je ta osoba ista kao i sve, i da joj je samo cilj da vas povredi, ali najveca istina je da je i ona ista kao vi. Da je zeljna vase ljubavi, vase emocije, da je prosto zeljna toga da je neko voli i da bude voljena. Nema nimalo sumnje da ce jedva docekati da vam ljubav uzvrati ljubavlju, a vi samo treba da se prepustite.

Ono sto dalje moramo reci jeste da ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi moci da kazu da im je voljena osoba dokazala svoje emocije.  Ako sada mastate o prosidbi, pocetku zajednickog zivota, znajte da ce ta vasa zelja biti ostvarena brze nego sto mislite. No, vi ste to svakako i zasluzili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je reci da vam nece faliti ni novca, ni uspeha na ovom polju. Iznenadjenja mogu da uslede svakako, i nema nimalo sumnje da ce ovog puta biti lepa i prijatna, bas kao sto mastate.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2