Naredna 72.sata jednom donose novcani dobitak, a drugom zodijaku novu ljubav!

Naredna 72.sata jednom donose novcani dobitak, a drugom zodijaku novu ljubav!

2023-06-09 0 By Admin

Novcani dobitak sledi samo jednom zodijaku,ali nekom drugom i nova ljubav!

OVAN

Vec ste spremni da  primite nagradu za svoj trud i vredan rad. To i hocete jer sledi novcani dobitak sa bonusom.Vazno je da ste verovali i da niste posustali.Od vas se nada jedno bice da ga udostojite malo paznje, umesto sto samo radite. Na vama je da sami procenite zasto!?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Malo elana ste skupili u svojim grudima i jos ste sakrili i jedan lik. Dok vas  tetose sto se ne krecete i ne teazite srodnu dusu, i ne slute da vec imate nekog vrlo dragog. Niko ne zna da je pred vama veza  sa osobom koju ste upoznali ,i da je to vasa nova ljubav na pomolu.Ona koja obecava.

 

BLIZANCI

Nerado se odazivate pozivima prijatelja, a trebali biste.Do vas  sve stoji i vase druzenje i vase ne druzenje. Nemojte se pravdati  nikakvim izgovorima,niti ogromnim obavezama. I za vase zdravlje je dobro da se vise druzite, opustite i da se sto vise smejete.

 

RAK

Uvek ste u nekoj trci da sve postignete, a ako je drugacije, grizete se. Ne morate ni vi da sve stizete po satu i da budete svima na usluzi.Budite spremni da se okrenete malo i sebi, bas kao i licnom zadovoljstvu. Fali vam smeha i vedrijeg raspolozenja, pa ucunite sebi takve prilike.Jedna je pred vama.

 

LAV

Nije bas sve u radu, a vi radite duple poslove.Umesto sto to cinite, pokazite da cete se radovati  i da cete smanjiti posao.Niko ne zna sta vam je na dusi i zasto bezite od svojih osecanja.Vreme je da rascistite sa sobom  i da se resite proslosti ovih dana.

 

DEVICA

Niko vas ne zeli da gleda tako tuzne i nervozne, posebno ne vas partner.On ocekuje da budete spremni  da se okrenete ka njemu.Vase srce kuca u smeru  ljubavi koja vas moze otrgnuti od nekih losih stvari koje ste imali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2