Naredna 72.sata jednom donose novcani dobitak, a drugom zodijaku novu ljubav!

Naredna 72.sata jednom donose novcani dobitak, a drugom zodijaku novu ljubav!

2023-06-09 0 By Admin

VAGA

Pred vama su sati od kojih ocekujete mnogo.U pitanju je ispunjenje jedne vase zelje, i zaista to i ocekujete. Nece  ici bas sve onako kako ste zeleli, ali da  bude bar  nekim delom. Trebace vam mnogo truda, i previse hrabrosti da je prosledite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Novcani dobitak je iza vas i vreme je da prestanete da se nadmecete sa nekim.Vredni ste kad hocete i sposobni da zaradite, sto ste se i dokazali. Zato se malo posvetite onome ko to od vas i ocekuje.Verujte da nije samojednaosoba u pitanju.

 

STRELAC

Emotivna slika vaseg zivota moci ce da zavara mnoge, pa i ovog zodijaka.Vreme je da budete spremni da se pokazete da ste dostojni jedne osobe.Dok neki  misle da ste ostvarena licnost i ludo zaljubljeni i srecni, vi patite zbog neuzvracene ljubavi.

 

JARAC

Vasa emocija zeli da se pokaze pred svima, a posebno pred jednom ribom.Osecate se zaljubljeno u nju i ne zelite da vi otkrivate sta osecate.Jedino sto zelite je da sama ona uvidi to po vasem ponasanju i da otkrije da je volite.  To bi za vas bio pogodak koji zelite.

 

VODOLIJA

Osecate da vas cekaju velike promene koje ce u vasem zivotu da promene mnogo toga.Vreme je za novcani dobitak koji vas ceka  i koji ce vas za jedan stepenik da priblizi uspehu.Cekaju vas lepi rezultati, ali i novi radni zadaci koji obecavaju novcani dobitak.

 

RIBE

Niste svesni da ce vam naredna tri dana pokazati pravi smer.Od vas se ceka da se odlucite da cete njime ici bez skretanja i da ce vas on voditi  ka boljem.Ako ste do sada gubili, vreme je i za dobitak, ali i vase korake ka dobicima.

Stranice: 1 2