Ciganske karte savetuju:Vreme je da ovaj zodijak ide na sve ili nista!

Ciganske karte savetuju:Vreme je da ovaj zodijak ide na sve ili nista!

2023-06-14 0 By Admin

Zodijak koji ce morati da uslisi savet ciganske karte i da zaigra na sve ili nista, mozete biti i vi!

OVAN

Zodijak ste  kojeg  ciganske kjarte savetuju na oprez.Oko vas se desava nesto vrlo ozbiljno i moracete da obratite paznju. Mozda vam jedan prijatelj zeli da napravi spletku koja bi vas mogla kostati. Verujete mnogima, pa i njemu, misleci da je dobar. Razmislite o kome se radi i ko vam je davao neke predloge.Zaprepasticete se!

 

BIK

Zodijak ste kojem ciganske karte savetuju mnogo vise strpljenja, nego sto ga imate.Samo ce strpljenje moci da vam pomogne u danima pred vama. Imacete novcane probleme i trzavice vezane za novac. Pazite samo da se ne zapletete vise, vec ste se dovoljno zapleli. Vreme je da  se radujete ako ne bude gore, a  oslonite se na pomoc prijatelja.

 

BLIZANCI

Zodijak ste kojem ciganske j karte savetuju  da pazite kako se ophodite. Vas pristup jednom biku nije ni lep, niti razuman. Moracete biti mnogo razumniji i pokazati  da cete se zaloziti za njega. Ako nije nikada, sada cemu trebati vasa pomoc i vase razumevanje.Stoji na raskrcu i ne zna kuda poci.

 

RAK

Zodijak ste  kojeg ciganske karte savetuju da je sada vasih pet minuta. Pokazite da imate glas kako biste konacnoostvarili svoje JA! Uvek su vas omalovazavali i  bili vam za vratom da cinite drugima po zelji, a vama kako bude. Konacno je vreme za vase zelje i po vasoj volji da bude bas sve!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Zodijak ste kojem  ciganske karte  predvidjaju  pomirenje sa bivsom. Ona vec ocekuje to i nada se, ali ceka vase korake. Sad ili nikad, kazu karte, i one vam savetuju da morate zaigrati na poslednju kartu. Zaigrajte na sve ili nista, jer tako nista ne gubite. Od oboje ce da zavisi kako cete se postaviti, pa zato ovaj korak shvatite kao svoju poslednju sansu. Bar sto se tice bivse!

 

DEVICA

Zodijak ste kojem ciganske karte savetuju da gledate samo sebe. Vec ste se dovoljno davali, i sada je pravo vreme da o sebi povedete racuna.Pruza vam se sansa  za vezu na pomolu, pa zasto biste je odbili?Od vas se ocekuje da prihvatite sve sto vam zivot pruza, zasto da ne?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2