Tokom naredna 72.sata slede ljubav i prevara ovim znacima!

Tokom naredna 72.sata slede ljubav i prevara ovim znacima!

2023-06-17 0 By Admin

Prevara je nesto sto ce obeleziti zivot ovih zodijaka i njihovo emotivno polje u raspadu u naredna sedamdeset dva sata…

 

OVAN

Slede vam neka turbulentna  desavanj, mozda cak i prevara, koja cete ovih dana da ispratite na svoj nacin. Nesto ce vam se izdesavati iznenada, a da necete ni biti svesni. Kao da se to desava nekom drugom, delovacete nespretno i necete znati kako reagovati.I dok se snadjete sta se desilo,oseticete da je u pitanju prevara.Vama, nikom drugome!

 

BIK

Tokom naredna sedamdeset dva sata moracete odrediti detaljan plan.Resavate se na jedan korak ali se morate opredeliti. Da se ne bi pokazao kao pogresan, moracete da  da razradite sta i kako!Pazite da ne bude greske, ali svakako da cete voditi racuna o svakoj sitnici.Sve ce morati da bude kao po nekom bontonu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imali ste tuge, zvane neuzvracena ljubav, ali i brodolome zvane prevara. NIje vam bilo lako i samo vi znate kako ste prebrodili sve.Zato cete naredne dane da gledate da vam se pocnu desavati  lepse stvari. A kako cete moci da primetite, da ce to zeleti i  jedan nezni rak. Mozda vam je sudjeno da budete skupa!

 

RAK

Jedan vam se blizanac  polako, ali sigurno, useljava u vase nezno srce.Vreme je da ga ugostite paznjom jer vredi.Od vas se ceka da pokazete da cete znati  da cenite njegovu neznu ljubav. Vec ste bili zaljubljeni i prevareni i sada  osecate da sledi prava ljubav na pomolu. Sudbina ce vam nadoknaditi ono sto ste prepatili.

 

LAV

Spremni ste da se nadate boljim danima i da zivite za njih.Prevara bivse ljubavi vas je kostala mnogo.Zavela vas je da pomislite da vas voli i da ce sve da ucini za vas i zbog vas.Kasno ste shvatilI da je u pitanju njena prevara i vasa zabluda da volite i da ste i voljeni. Ovih dana krecete u nove dane, ali mnogo oprezniji.

 

DEVICA

Dani sto slede bice vam lepi, a vi cete se osecati slobodno i neoptereceno.Srce ce vas voditi u nove avanture zeleci lepo drustvo i provod.Odavno ste bili u mestu, i kolotecini svakog dana. Vreme je da udahnete zivot, a mozda uskoro i osecanja nove dolazece ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2