Jarcevi i skorpije, blago vama  u  buducnosti, sledi vam nesto posebno!

Jarcevi i skorpije, blago vama u buducnosti, sledi vam nesto posebno!

2023-06-19 0 By Admin

 

SKORPIJA

Drage skorpije,  u vasoj buducnosti cete shvatiti da je najlepse sto vam je zivot dao, vasa dobra dusa. I to je najveca istina. Vi ste znak koji se nikada nikome nije zamerio. Ako ste mogli da pomognete, cinili ste to, ako niste, okretali ste glavu i odlazili…  Naravno,niste osoba koje je dozvoljavala nekome da je  povredjuje, i branili ste se, jer se uvek oslanjate na sebe…No, nikada ne pocinjete prvi nikakav sukob.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U bliskoj buducnosti dolazi do pomirenja sa osobom koja vam mnogo znaci. Vama je vec sada jasno da bez nje necete i ne mozete naci svoju srecu jer je samo uz nju  ljubav  prava, kao i osmeh na vasim usnama.   I zato,kada se ta osoba ponovo pojavi u vasem  zivotu, dajte sebi pravo da zaboravite i na inat i na ponos i da slusate svoje srce. Sudbina ce vas nagraditi i vasim emocijama dati jos jednu sansu.

Skorpije koje su u vezi mogu da ocekuju da ih voljena osoba zaprosi. Odluka da li ce do toga doci je na vama,ali moramo reci da je izvesno da ste iskreno voljeni. Ako volite na isti nacin,onda se radujte unapred, dolaze vam zaista sjajni dani…

Moramo da kazemo da ce vam leto biti sjajno za posao.Ako imate zelju za promenom radnog mesta ili za neki svoj licni posao, znajte da cete tokom leta imati najbolje aspekte  za  uspeh.

Moguca je saradnja sa jednim lavom. Imajte na umu da je on svakako osoba kojoj mozete verovati. Zajedno mozete sve.

Stranice: 1 2