Nije vazno ko je kriv:Ako ste rodjeni u ovom znaku,ocekujte poziv od bivse ljubavi!

Nije vazno ko je kriv:Ako ste rodjeni u ovom znaku,ocekujte poziv od bivse ljubavi!

2023-06-19 0 By Admin

I kada se to desi, ponasajte se onako kako bi ste voleli da se ona ponasa da je na vasem mestu. Recite joj da ste jedva cekali njen poziv, da i vi na nju mislite, i da osecate isto…Jer, vi dobro znate da je to upravo tako. Nije vazno ko sta kaze, niti je vazno sta je bilo. Pustite proslost, vec shvatite gde ste pogresili kako bi ste ovog puta umeli i znali da cuvate ljubav koju vam je sudbina dala. Ili, bolje reci, drugu sansu za srecu koja vam je sada na dohvat ruke…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BIK

Bivsa ljubav vas i dalje voli. I vi to znate. Vi ste jedna od onih osoba koje imaju jaku intuiciju i nema nimalo sumnje da umete da prepoznate kome se moze verovati,a kome ne. I zato, ako ste rodjeni u ovom znaku  onda ocekujte da se neko iz vase proslosti javi sa jasnom namerom da bude deo vase sadasnjosti i buducnosti.

Samo vi znate da li je ta osoba zasluzila jos jednu sansu. Samo vi znate da li vam je do nje dovoljno stalo, i da li uopste zelite da nastavite tamo gde ste stali. Na to ne moze niko da utice, jer vase srce zna najbolje. Ali, svakako da ce doci do novog kontakta sa osobom iz vase proslosti, a da li ce to biti pomirenje… To je ono sto zna samo vase srce….

 

Stranice: 1 2