Naredna 72.sata:Slede neocekivana desavanja kada je ovaj znak u pitanju!

Naredna 72.sata:Slede neocekivana desavanja kada je ovaj znak u pitanju!

2023-07-15 0 By Admin

Iznenadjenjima nikad kraja, ali ovaj znak treba da im se nada,mada ce i za njega biti neocekivana…

 

OVAN

Niste neko ko se uzda u svoja nadanja i neocekivana desavanja.Iznenadjenjima nikad kraja, pa ce i kod vas biti  ovih dana.  Narednih sedamdeset i dva sata bice vam na raspoloaganju da se usmerite onako kako biste i zeleli. Ipak cete  morati prihvatiti nesto mimo svojih planova.

 

BIK

Nesto ste malo na steti sto se tice novcanih sredstava. Sami ste sebi krivi jer ste se preracunali i to vas sada kosta.Mada ste mislili da ste stali na kraj neprijatnim iznenadjenjima, ona ce vas snaci.Vreme je da zberete ovih dana kolika su vasa primanja, a kolika vasa potrazivanja.Bicete sokirani saznanjem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Konacno cete moci da malo predahnete, a to ste sebi i naredili.Za vas je bilo previse rada u zadnje vreme. Povrh svega toga sto ste radili,  imali ste jako stresne situacije i sada je vreme da predahnete i da se radujete. Jedna osoba bi mogla da vas neocekivano iznenadi svojim prisustvom.

 

RAK

Srce vam je pocelo da prihvata sve ono sto se desava i konacno pocinjete da odolevate svim  iznenadjenjima.  Za vas su ona retko kada prijatna, ali cete biti spremni da sve prihvatite kao neminovnost. Da nije bas sve tako crno kako i izgleda, uverice vas jedan lik.Odnekud ce se pojaviti i pratice vas kao senka.

 

LAV

Volite nekoga a niste sigurni kakvim vas iznenadjenjima moze  podrediti. Mada se nadate da vam nece prirediti nista lose, ipak se nikada ne zna. U zadnje vreme vam se desavaju razlicite stvari, ne bas uvek prijatne.Ovih dana se morate pripremiti na jedan otvoren razgovor.

 

DEVICA

U sukobu ste sa nekima upravo jer nije onako kako biste zeleli i onako kako vi razmisljate. Vasa misljenja ce se sukobiti sa misljenjem nekih osoba. Dok vas jedni budu pravdali i  podrzavali, drugi ce vas komentarisati i ogovarati. Iznenadjenjima nikada kraja, kada ste vi u pitanju, ali ne marite! Imate svoj stav!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2