Naredna 72.sata:Prva tri dana u sedmici bice znacajna za rakove,odlucujuca za bikove, i srecna za ove znakove!

Naredna 72.sata:Prva tri dana u sedmici bice znacajna za rakove,odlucujuca za bikove, i srecna za ove znakove!

2023-07-16 0 By Admin

Prva tri dana u sedmici bice znacajna,odlucujuca ali i srecna za ove znakove.

OVAN

Ova tri dana ce za vas biti jako srecna tri dana. Mozda biste trebali da se okrenete  malo vise svojim novim desavanjima, ali ne znaci da cete biti posveceni samo njima. Neke  stvari ce se promeniti, ali ce vas jako radovati takve promene.Jedan lik ce da oboji vas zivot radoscu i srecom koju niste ocekivali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pred vama ova tri dana ce biti odlucujuca tri dana za  neke stvari.Moracete da razmislite i sta cete i kako cete dalje.Sami ste sebe doveli pred svrsen cin i prosto ste u poziciji da morate doneti odluke odmah. Mozda je vreme da okrenete jedan novi list, s tim sto cete unapred da odredite svoj krajnji cilj koji proizilazi iz vasih odluka.

 

BLIZANCI

Vreme je da tacno znate sta osecate prema jednoj osobi i da se izjasnite.Odavno ceka na neke vase korake, koji bi pokazali da se ima  cemu nadati sa vase strane. Zato ako gajite osecanja prema jednoj osobi, ne odlazite vise da ih pokazete ili da ukazete na njih bar jednim malim signalom. Imate tri dana vremena, ne vise.

 

RAK

Ne pomisljate da mogu biti znacajni, ali ova tri dana ce biti jako znacajna za vas.Neki od vas slave dan svoga rodjenja, dok ce neki drugi da imaju isto tako vazne razloge. Izmedju ostalog, bicete  u prilici da slavite svoju ljubav koja ce ovih dana da procveta.Tako ce ova tri dana da budu pocetak neceg vaznoga i znacajnog u vasem zivotu.

 

LAV

Mozda ce ovi dani da se okrenu vama na korist i pokazite da cete ih okrenuti sebi na ruku. Ako je nesto islo mimo vase volje, sada ce vam biti po volji.Savet trodnevnog horoskopa je da ucinite sve kako biste iskoristili svoje sanse. Nemojte da se ovog puta salite i da vam sanse propadnu.

 

DEVICA

Imate puno obaveza i  zato mislite da su vece nego kod drugih iz vase okoline.Ako cete pravo vase obaveze su manje, ali opet ste nezadovoljni. Nemojte da gledate na sve sa nervozom  i da mislite kako je drugima lakse.Vreme je da shvatite da svako nosi svoj teret onako kako mora, pa i vi svoj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2