Ljubav u narednih sedam dana:Evo kakav plan za vas imaju zvezde!

Ljubav u narednih sedam dana:Evo kakav plan za vas imaju zvezde!

2023-08-20 0 By Admin

   Dragi nasi, pred vama je kratak ljubavni horoskop za narednih sedam dana.

 

 OVAN

Ljubav je inace nesto sto je vama jako vazno. Nema nimalo sumnje da ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli, ali cini se da sada pravite gresku. Vreme je da pogledate istinu u oci, jer cete samo tako shvatiti da ste svoje srce dali osobi koja nikada nece znati da vas ceni na pravi nacin.

 

 BIK

Vazno je da se pomirite sa istinom. Vama nije lepo u vezi u kojoj ste. Ako ste sada u vezi, samo krenite dalje. Dajte sebi vremena za sve, i ni u kom slucaju nemojte ostajati tamo gde niste srecni. Oni koji su slobodni su zeljni emocija, ali ljubav i sreca ce malo sacekati u vasem slucaju.

 

 BLIZANCI

Osoba do koje vam je stalo je jako neodlucna. Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali izvesno je da ona ni sama ne zna sta bi sa vama. Nemojte praviti planove, nemojte ocekivati mnogo jer cete se mnogo i razocarati. Vi cete pre ili kasnije i sami da shvatite da ona nije vredna vasih emocija…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vi pokusavate to da sakrijete, ali je izvesno da niste srecni. Sada nista nije onako kako bi ste vi zeleli. Imate zelju da volite, da budete voljeni, ali nista nije onako kako bi ste vi zeleli. Svima pricate da ste krenuli dalje i da je proslost iza vas, ali duboko u sebi patite kao nikada ranije. Proci ce i to.

 

 LAV

Ljubomora vam pravi velike probleme. Ovo se posebno odnosi na lavove koji su izgubili voljenu osobu. Sada vam jako tesko pada sto je osoba do koje vam je stalo srecna, i sto vise nije sama. Imali ste srecu, imali ste sve, ali sada je kajanje vas verni prijatelj i vi ne znate kako da se ponasate u skladu sa tim.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto zapravo imate. postoji neko ko o vama mnogo misli, i moguce je da ce ta osoba konacno da odluci da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Necete zazaliti ako joj date sansu, no, ne cinite to ako vam nije stalo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2