Jarac i Strelac:Ceka vas novcana sreca,ali i nova odluka tokom meseca septembra!

Jarac i Strelac:Ceka vas novcana sreca,ali i nova odluka tokom meseca septembra!

2023-09-04 0 By Admin

Jednog od ova dva zodijaka ceka novcana sreca,dok drugog ceka odluka tokom meseca septembra…

JARAC

Sreca da cete morati da donesete zakljucak koji vas vodi novom koraku. Bice to nova odluka koju morate doneti da bi se stvari pokrenule sa mrtve tacke. Od vas se ceka da procenite stvari i osmotrite situaciju kako biste reagovali. Vreme je da znate sta vam je ciniti.Zato vas ceka odluka koju cete morati doneti.

Posto ste spremni da se trudite za ciljeve, budite spremni da im tezite.Nadjite prioritete u svemu i budite spremni da ostavite po strani svoje sitne zelje. Moracete sabrati  svoje vaznije zelje i svrstati ih po  vaznosti. Mada su sve vase zelje lepe, ipak ih morate razdvojiti po vaznosti.I ono sto je najvaznije stavite u prvi plan.

Mesec septembar ce biti mesec u kojem vas ceka velika odluka. Ona ce biti vezana za nove zivotne korake i nove situacije koje vas cekaju. Nece vam biti lako, ali cete se boriti kao lav da uspete.Vec dugo vas pomeraju u drugi plan i prosto omalovazavaju. I to bas oni koji su mnogo losiji od vas.To sto ste dobri, ne znaci da ste  i glupi, pa cete dokazati da ste bolji  od mnogih.Vreme je za vasih pet minuta, i da pokazete svoj glas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tokom meseca cete raditi i truditi se da terate svoj pravac i da se okrecete  ka pozitivnim koracima i dobrom raspolozenju.Mozda vas takvog  sretne i jedna osoba kojoj cete zapasti za oko. Mozda bas sledi pocetak jedne nove emotivne veze, a da joj se niste nadali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2