Jos jedna sansa za srecu:Ovi znaci se vracaju u zagrljaj bivse ljubavi!

Jos jedna sansa za srecu:Ovi znaci se vracaju u zagrljaj bivse ljubavi!

2023-09-18 0 By Admin

 

JARAC

Vi ste onaj zodijak koji se uvek bori za srecu. Vi ste osoba koja nikada ne odustaje od ljubavi i ponosni ste na sebe zbog toga. Ali, ono sto moramo reci jeste da jeste sada pravo vreme da razmislite o tome da oprostite nekome iz vase proslosti. Istina je da vas ta osoba voli. Mozda vama sada to deluje kao greska, ali nije. Ljubav izmedju vas je iskrena i u to nema nimalo sumnje. Volite se iznad svega i ono sto moramo da kazemo jeste da je za ljubav sada pravo vreme. Nije vazno ko je pogresio, vazno je to da ste vas dvoje i dalje ludi jedno za drugim.

Vasa ljubav je svakako jedna od onih koje zasluzuju drugu sansu.

Vama sledi povratak u proslost, ali ono sto moramo reci jeste da ce se vasa sansa za srecu svakako isplatiti. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite, jer vase srce najbolje zna sta je najbolje za vas. Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile i da ste dobili sve ono do cega vam je zapravo stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Vama sledi poziv bivse ljubavi. Vi sada mislite da vas ta osoba ne voli ali je zapravo istina da joj je do vas iskreno stalo. Nema toga sto za vas ne bi uradila. I iskrena je kada vam kaze da se kaje sto nije znala da cuva ono sto sa vama ima. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vasa ljubav zasluzuje jos jednu sansu za srecu. Nije vazno zasto ste se vas dvoje rastali, vazno je da sada oboje zelite da se borite za ono sto vase srce hoce!

Stranice: 1 2