Horoskop do kraja septembra:Zadnji dani meseca donose lepe vesti!

Horoskop do kraja septembra:Zadnji dani meseca donose lepe vesti!

2023-09-21 0 By Admin

Do kraja septembra sledi mnogo toga, pa ce istine i lazi izaci na videlo dana!

OVAN

Do kraja meseca biste morali da i dalje ostanete strpljivi.Ako do sada vreme nije bilo vase vreme, tek ce da bude u narednom periodu. Za sada ostanite svesni da vam se nije dalo, ali da nikad nije kasno za bolje dane.Tako ce i vase nove korake, neko jedva docekati.Vreme je da istine i lazi zaigraju svoju poslednju igru.

 

BIK

Ako nista niste vec planirali, moracete  pod hitno da pravite plan.Ovako vise necete moci da se nosite. Moracete da donesete neka resenja i da ucinite prvi korak.Odluka mora da se odnosi na vase ozbiljne korake koje morate uciniti. Morate se pokrenuti!

 

BLIZANCI

Vec ste preumorni i rado biste malo odmorili.Ipak ce vas odmor morati da priceka sve dok ne zavrsite zapocete obaveze. Vec ste se previse upetljali u obaveze koje vam nisu bile potrebne,ali morate uspeti.Vreme je da privedete kraju sve sto morate.

 

RAK

Vreme je da se dobro posvetite sebi, i da sebi budete najvazniji.Konacno ce istine i lazi da izadju na videlo dana. Neko vas je ubedjivao u nesto suprotno od istine, a na svoju stetu, ste verovali.Ovih dana ce prava istina izaci na videlo dana i bicete i iznenadjeni a i  povredjeni.

 

LAV

Ucinite nesto da budete iskreni  i priznate  ono sto vas muci kod jedne osobe.Zasto da cutite i nosite u sebi ono sto vas iritira?Pokazite da to vise necete drzati na dusi i budite  otvoreni da iznesete.Neka istina izadje na videlo, makar vas i bolela, i makar bolela onog kome je govorite.

 

DEVICA

Na vasu srecu, sledi vam nesto jako lepo i vreme je da se radujete.Ako se niste do sada radovali,verujte da ce vam se sada ukazati.Donece vam je jedna nezna osoba koju cete sresti i u momentu se zaljubiti.Mozda je vreme za vasu ogromnu srecu kakvoj se niste nadali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2