Ljubav u narednih mesec dana: Lav donosi bolnu odluku, Rak prolazi preko ponosa, dok će Škorpija uživati u čaroliji!

Ljubav u narednih mesec dana: Lav donosi bolnu odluku, Rak prolazi preko ponosa, dok će Škorpija uživati u čaroliji!

2023-09-25 0 By Admin

Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih očekuje u ljubavi tokom narednih meseca dana…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vaša veza će tokom narednih mesec dana biti na jako velikom testu. Nažalost, očekuju vas dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti. Vama zapravo dolaze veoma teški dani, ali će vam upravo ti teški dani dati odgovor da li vaša veza ima svetlu budućnost ili ne.

BIK

Dragi bikovi, tokom narednih meseca dana će vam postati jasno da je se jedan vaš prijatelj zaljubio u vas. Jedna osoba će vam to pokazati i ta osoba će početi da se bori za vašu ljubav, a vi to sada ne možete nikako očekivati.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom narednih mesec dana ćete tugovati zbog postupaka vaše voljene osobe. Nažalost, vas će vaša voljena osoba razočarati na brojne načine i samo od vas će zavisiti da li će vaša veza opstati ili ne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, tokom narednih mesec dana vas očekuju potpuno neočekivani trenuci. Naime, dolaze vam dešavanja koja će biti vezana za vašeg bivšeg partnera, a zbog kojih ćete shvatiti da je se ta osoba promenila. Vi ćete verovatno preći preko vašeg ponosa i vi ćete verovatno toj osobi ukazati još jednu priliku.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete bolnu odluku morati da donesete u narednih mesec dana. Nažalost, vi ćete saznati da vas je vaš partner prosto izdao. Vi ćete saznati da je vaš partner učinio nešto jako loše i samo od vas će zavisiti da li će vaša veza opstati.

DEVICA

Drage device, dolaze vam fantastični dani u ljubavi. Naime, vas tokom narednih mesec dana očekuju samo brojni razlozi za ljubavnu sreću. Nije preterivanje ako se kaže da će vam se ostvariti neki vaši ljubavni snovi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2