Ovim znacima nece biti lako:Imaju velike tajne,ali ce one uskoro nekome promeniti zivot!

Ovim znacima nece biti lako:Imaju velike tajne,ali ce one uskoro nekome promeniti zivot!

2022-09-21 0 By Admin

Ovi znaci vaze za ljude koji su sami po sebi tajanstveni. Oni imaju mnogo tajni,ali je cinjenica da ce one izaci na videlo. I nekome ce promeniti zivot, kada dodje dan da se sve sazna…

 

 BIK

Vi ste znak za koji se moze reci da ima velike tajne. No, to ne znaci da ste vi neko ko ne zna da voli. Pre da ste  neko ko samo ne zeli da bilo kome olako veruje iz prostog razloga sto znate da na svetu postoji jako mnogo losih ljudi. I zato ste pazljivi, ali neke vase tajne ce izaci na videlo. Ako ste sakrili nesto od osobe do koje vam je stalo, znajte da je samo pitanje dana kada ce ona saznati o cemu je rec. 

Mozda cete joj time slomiti srce. No, svakako da ce joj biti lakse ako sazna od vas, a ne od nekoga drugog. Znajte da je ljudski gresiti ali da svako od nas  ima prava na to  da pogresi, ali i da oprosti. Prestanite da krijete vazne stvari ako zelite da veza opstane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mozda ste voljenu osobu slagali ili ste nesto precutali, ali sve moze da se resi ako vi budete dovoljno oprezni i priznate svoju gresku. Ono sto moramo da naglasimo jeste da ne mozete da ocekujete da tajna ostane tajna. Budite iskreni. Priznajte sta je ono sto mislite i osecate. Kada neko ima snagu da prizna da je pogresio, onda se tom nekome uvek i oprosti. Prava ljubav cesto naidje na prepreke ali ono sto je pravo, uvek moze da opstane  i pobedi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2