Tokom 72.sata:Rakovi brinu,Blizanci napreduju,Device i Skorpije i Vage bice u centru paznje!

Tokom 72.sata:Rakovi brinu,Blizanci napreduju,Device i Skorpije i Vage bice u centru paznje!

2023-09-25 0 By Admin

Tokom naredna 72 sata jedni brinu, drugi napreduju, dok ce Vage, Device i Skorpije biti u centru paznje

OVAN

Ni vas nece zaobici promenljivo raspolozenje u naredna tri dana.Imacete neke odredjene situacije, pa cete se i radovati i nervirati.Bice vam potrebno vreme da postanete svesni da nesto koci vasoj sreci, mada imate uslove za nju.Budite mudri da otkrijete sta je u pitanju.Mozda budete u centru paznje.

 

BIK

Vreme je da tacno odredite neke nove smernice i da ih sledite.Zalud cete se zaliti da vas nista nece napred! Da biste se mogli pohvaliti napretkom, morate znati tacno svoje ciljeve unapred. Postavite ih sebi i onda za tim ciljevima i idite svom raspolozivom snagom i voljom.

 

BLIZANCI

U zadnje vreme bas se trudite i zaista mnogo radite.Ipak vam svi spore vas trud i zalaganja.Da nije tako i da nisu u pravu, pokazace vas znatan napredak tokom ovih dana.Oni sto su vas omalovazavali i kudili, morace da vam skinu kapu.Primite sve cestitke i pohvale za postignuto.Zasto ne biti u centru paznje, kao i drugi?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate da  vam nista ne ide, pa prosto brinete zbog neuspeha.Vi imate lepe pozicije za uspeh, samo vam fali samopouzdanje.Ono kao da je otislo u jednoj situaciji i nikako da ga povratite. Ne brinite, jedna osoba vam ga mora vratiti i to je ono sto ce oterati vase brige  ovih dana.

 

LAV

Osecate  da vas partner laze u necemu, a nikako da otkrijete u cemu.Mozda niste svesni sta se zbiva i sta vam je ciniti.Zato ovih dana morate biti jako obazrivi da vidite sta se zbiva.Posvetite vremena da vise osluskujete, opazate i izvlacite sto vise zakljucaka. Tako cete nesto i otkriti.

 

DEVICA

Oduvek ste voleli biti u centru paznje, pa ste koristili te sanse, kad god su vam se pruzale.I ovih cete dana  biti u centru paznje.Ne morate se ni pitati zasto jer ce vas vase srce samo otkriti. Zaljubicete se u nekoga, bas kao i taj neko u vas i tako cete zajedno biti par u centru paznje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2