Blizanci i Rak:Vreme je da vam cestitamo jer je sreca koja vas ceka nemerljiva!

Blizanci i Rak:Vreme je da vam cestitamo jer je sreca koja vas ceka nemerljiva!

2023-09-28 0 By Admin

  Moramo da kazemo da ce blizanci i rak doziveti sve ono o cemu su do sada samo mastali.

 

 BLIZANCI

Vreme je za iznenadjenja.  Ljubav je ono sto vam sada sledi. Bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Sjajni dani vas cekaju. Jasno je da ce ljubav konacno da pokuca na vrata vaseg  zivota.

Vreme je da i vama krene na bolje i da se radujete danima koji su pred nama jer je jasno da ce srece biti vise nego sto mozete i da zamislite. Jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Nema nimalo sumnje da ste konacno dosli   do svog cilja.

Moramo da kazemo da je vreme da vam se desi ljubav i vrlo je vazno da imate na umu da nema nimalo sumnje da iznenadjenje tek moze da usledi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite i da znate da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Da je bitno da znate da za pravu ljubav nikad nije kasno i da cete vi tek moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo.

Moramo za sam kraj da kazemo da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite ali ni da ocekujete da se desi cudo preko noci. Emocija moze da postoji, ali emocija nikada nije dovoljna ukoliko oba partnera nisu spremna na ljubav i kompromis. Razmislite o tome, sve je ovog puta moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2