Nedelja,ponedeljak i utorak:Slede 72.sata kada se ostvaruje najveca zelja!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Slede 72.sata kada se ostvaruje najveca zelja!

2023-09-30 0 By Admin

Slede 72 sata nade ovim znacima da ce im se ispuniti najveca zelja ikada!

OVAN

Naredna sedamdeset dva sata ce biti sati nade da ce vam se ostvari najveca zelja ikada! Zasto je ne biste  i vi nosili i kao i svi borili se da vam se ostvari. Zelja vam je ljubav jedne osobe, i da vas voli, kao sto ste vi zavoleli nju! Izborite se za obostranu ljubav.

 

BIK

Zasto ste tako ravnodusni i pomireni sa neuspehom koji vas je snasao? Za bolje korake i nove pokusaje, nikada nije kasno, pa i vi idite dalje. Mozda sada ne vidite sansu da ce vam se ostvariti najveca zelja ikada. Nikad se ne zna sta nam donosi naredni dan, a pred vama su sati nade.

 

BLIZANCI

Ne smirujete se i u letu obavljate vecinu poslova, ne stedeci se ni malo. Mozda biste dane pred sobom mogli da malo i odmorite. Slede vam lepi rezultati za vas trud bez i jednog slobodnog sata. Ipak ce vam nesto dodatno kvariti srecu, a videcete sta!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tokom naredna sedamdeset dva sata vase reci nece naci puta. Zelite ih usmeriti ka jednoj osobi a nikako da ih izgovorite.Nije vam dobro sto gusite svoja osecanja i ne date im  priliku da stignu na pravu adresu.Zelite ih do jednog lava, a i on ih mozda prizeljkuje cuti.

 

LAV

Pred vama su sati nade da vam se ostvari najveca zelja ikada.Vasa zelja je vezana za jednog raka i njegova osecanja prema vama. Osecate da vas voli, ali nikako i nicim da vam to i pokaze.Mozda je vreme da vi preduzmete nesto i saznate zasto cuti i sta tacno oseca prema vama!

 

DEVICA

Vasa osecanja ce vas naterati da ucinite jedan odlucan korak.Sati nade su iza vas  i sada vec morate znati na cemu ste. Ako vi ne ucinite neki konkretan korak, nikada necete znati na sta da racunate. Zato vam ne ostaje drugo, vec da se potrudite da vam se ostvari najveca zelja ikada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2