Ljubavne astro prognoze za naredne dane: Ovan  mora  da razmisli,   Bik da   uzvrati ljubav, Blizanci ce biti iskreno srecni…

Ljubavne astro prognoze za naredne dane: Ovan mora da razmisli, Bik da uzvrati ljubav, Blizanci ce biti iskreno srecni…

2023-10-05 0 By Admin

Ljubavna astro prgognoza za naredne dane. Evo sta vas ocekuje…

 

OVAN

Naredne dane cete doziveti kao igru sudbine. Morate da imate na umu da je jako vazno razmisliti kada treba da slusamo  glas svog    srca a kada glas svog razuma.

Vi ste osoba koja ume da   bude jako snalazljiva. Samo tako ostanite i sve ce doci na svoje. Naredni dani ce biti   burni kada ste vi u pitanju. Budite razumni i racionalni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ljubav je ono sto vam je sada na prvom mestu. Znate da ste voljeni i to je ono sto vam znaci vise od svega. Mnogo ste srecni znajuci da konacno imate nekog ko moze da vam uzvrati istom merom.

Nema sumnje da ste sada srecniji nego ikada do sada. Vi ste to zasluzili.

 

 

BLIZANCI

U danima koji su pred nama cete iskreno uzivati jer postoji jedan rak koji je spreman da vam uzvrati istom merom. Voli vas iskreno  ali ono sto moramo da kazemop jeste da treba da se zapitate da  li osecate isto. Da li  je to – to jer ako vam nije iskreno stalo onda budite iskreni…    Bolje   i raskid,nego veza  u kojoj vam nije     lepo.

 

RAK

Sada nista nije onako kako bi ste zeleli.   Vi ste osoba koja je uvek pokusavala da usreci one koje voli ali moramo reci da osoba do koje vam je stalo sada ne oseca isto. Dakle bolje je da se pomirite sa tim umesto da ocekujete da se desi cudo.

Nekada morate     cak biti i sebicni.

 

 LAV

Naredni dani ce doneti velike promene u vasem zivotu. Vi ste  neko ko ide na sve ili    nista ali sada cete konacno biti   u prilici da donesete neke odluke.

Ukoliko one budu ispravne nema sumnje da cete moci iskreno da uzivate i da ce doci najlepsi dani u vasem    zivotu.

Vredni ste toga.

 

DEVICA

Stalo vam je do jednog raka ali  vam je jasno da osoba koju zelite ne ume da vam uzvrati istom  merom.    I morate da se pomirite sa tim jer je cinjenica     da  ocekujete previse.

Razmislite o svemu  i bice vam jasno  da je konacno vreme da krenete dalje.

Da konacno     neke ljude precrtate i  zaboravite.

 VAGA

Ljubomora vam sada pravi velike probleme. To je zato sto osoba do koje vam je stalo  nije pored vas ali realno receno vi nemate prava na tu ljubomoru.

Ona ne oseca nista prema vama. Sto znaci, vi  morate da zaboravite i da krenete dalje. Tek onda cete naci iskrenu srecu.

SKORPIJA

Imate velike planove kada je ostatak ovog meseca  u pitanju.

Vi mnogo radite  i cini se da je posao jedino sto vas zanima ali nije tako.   No, problem je u tome sto osoba do koje vam je stalo nije uz vas  i vi zato patite.   U pokusaju da zaboravite,      skrecete paznju ka poslu.  I  to nije tako pametno kako se cini i kako deluje.

 

STRELAC

Ovi dani su vam teski. To je zato sto imate  mnogo planova koji se nazalost ne mogu ostvariti.

Mozemo  da  kazemo da je izvesno da cete shvatiti da  vas voli jedna vaga ali nazalost vi prema njoj ne osecate isto. Naravno da ce je to  zaboleti ali svakako da treba da joj kazete istinu. Da zna na cemu je sa vama. Naredne dane cete doziveti kao proveru sudbine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ovo  je period koji ce biti   jako lep kada ste   vi u pitanju.

Saznacete   neke stvari koje ce vam mnogo znaciti i dobicete vesti na koje ste dugo cekali. Ovo su idealne astro vesti za vas.

Ako postoji osoba koju sada zelite kraj sebe znajte da je izvesno da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da ona prema vama oseca isto. Da je idealno vreme za ljubav. 

 VODOLIJA

Astro prognoze za vas: Moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti da je jednom lavu stalo do vas.

Samo od vas zavisi da li cete mu dati sansu. No, cinjenica je da ono sto on oseca jeste iskreno i pravo.

Mozda ce on umeti da vam pruzi sve ono sto zelite. Samo je potrebno da se odlucite da  krenete ka svojoj sreci.    Da konacno sebe stavite na prvo mesto. Pamticete dane koje dolaze.

 RIBE

Naredni dani ce biti prilika da promenite svoj  zivot.

Da donesete neke odluke i da shvatite sta je ono sto zelite.

Neke odluke vam nece biti lake ali ono sto moramo da kazemo  jeste da   je bitno da svoje zelje stavite na prvo mesto. Ove astro prognoze vam bas nece ici na ruku.

Imate prava da budete sebicni, bar po  prvi put u svom  zivotu.