Da samo mogu da vratim vreme,  da ti ne dam da odes  na nebo,da me ostavis zauvek…

Da samo mogu da vratim vreme, da ti ne dam da odes na nebo,da me ostavis zauvek…

2021-10-09 0 By Admin

   Oprosti mi. Oprosti sto nisam cesce pokazivala koliko te volim. Da samo mogu da vratim vreme…

Ovo je recenica koju  svako od nas  treba da kaze nekome. Nekome koga vise nema na svetu,nekome koga je volela i izgubila. Jer, nema bas nimalo sumnje da svako od nas zeli da vrati vreme i da samim tim vrati osobu koju voli. Nebo. To je mesto   gde odu oni koje volimo. I  to je ubedljivo najgora stvar koja se moze desiti nekome od nas. Jer, sta nama vredi sto ostajemo da  zivimo na zemlji kada znamo da je na nebu osoba koju volimo vise od svega? Nebo. To je tako lepo mesto kada  ga posmatramo sa onim do kojih nam je stalo. Lepo je cak i onda  kada iz njega lije kisa ili kada pada sneg, jer su  sve to oni trenuci  koje delimo sa bitnim ljudima. Sa njima nam je lepo cak i onda kada grmi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, kad sudbina resi da nam nekog ukrade, kad  od nas ode neko do koga nam je stalo… Kad nam nebo  ukrade zauvek nekog ko je deo nase duse onda mora da zaboli. Onda nema leka, onda nema pomoci, onda nema  nacina da vratimo vreme kako bi smo toj osobi pokazali koliko nam je stalo. Tad zaboli  najvise na svetu ali jednostavno ne vredi. Suze se u tom slucaju ne racunaju i ne vaze,  jer ma koliko da mi plakali… Nebo nam nece vratiti osobu do koje nam je stalo,a to je ono sto je najgore od svega.Oprosti mi sto   nisam bila bolja prema tebi.    Oprosti mi sto nisam cuvala ono sto smo imali. Oprosti mi sto sam se ponekad ljutila na tebe. Sto sam ponekad cak i vikala.

Oprosti mi sto su mi nekada    neke druge stvari bile prece od toga da provodim vreme sa tobom. Oprosti mi sto sam mislila da ce nam nebo dati mnogo vise vremena, a nije. Ja nisam mogla da znam da ces otici.

Da sam mogla, ti znas da bih ucinila sve na ovom svetu ne bih li  te sprecila. Ako se to uopste, naravno, moze spreciti.

Zelim da znas da te volim. Da nema tog vremena i te daljine i tih kilometara  koji mogu da mene sprece  da te volim. Ti mozda fizicki vise nikada neces biti tu ali u dusi cu te  zauvek nositi.  Nosicu te i ti ces   ziveti kroz mene,kroz sve one lepe trenutke koje smo zajedno prosli. Boli me,to znas. Boli i bolece sve dok disem, svaki dan, svaki noc, svaka zora. Posebno onda kada   mi je tesko i kada shvatim da te nema da me utesis. Da mi kazes da ce sve biti u redu,cak i ako nece. Ti si bila i ostala jedina osoba kojoj sam prastala cak i kada me je lagala, jer sam znala da to cinis iz najbolje namere.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Oprosti mi sto nisam na vreme dokazivala  svoju ljubav i odanost mada znam da si ti  znao  koliko je meni stalo. Znao si da je ono sto osecam iskreno,istinski i pravo..