Sreda,cetvrtak i petak:Slede susreti sa srecom ovim znacima jer ce biti miljenici karme !

Sreda,cetvrtak i petak:Slede susreti sa srecom ovim znacima jer ce biti miljenici karme !

2023-10-10 0 By Admin

Slede susreti sa srecom ovim znacima jer ce ovih dana biti miljenici karme!

OVAN

Vasa situacija nece biti tako povoljna ovih dana. Moracete da ucestvujete vise u svemu i da popravljate  sta mozete. Nece vam sreca pasti niodakle, ako se ne borite za nju. Da ste miljenici karme niste, ali nikad se nemojte kladiti da to necete biti.

 

BIK

Vasa sreca je  da ste  spremni da se upustate u nove  korake. Nekad je to dobro, ali cesto biste morali i da proverite.Pokazite da ste spremni da se nadjete  u poziciji da birate. Ali budite uvek podjednako oprezni u donosenju brzih zakljucaka. Ne brzajte u koracima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa pozicija bi mogla da se popravi i da se zna  da idete napred. Necim cete biti jako zadovoljni ovih dana.Mada osecate veliki ponos zbog necega sto ste uspeli, u dusi niste srecni. Ma koliko da idete napred, jedna vas osoba vraca nazad. Mozda biste mogli biti skupa miljenici karme.Pokusajte nesto.

 

RAK

Vreme je da se zna  sta vam je ciniti i da pocnete  da mislite o sebi. Sve drugo ste stavljali i prvi plan, sebe u zadnji plan. Ovih dana  je vreme  da sebe i svoje planove stavite u prvi plan.I da vam nista drugo nije vaznije od vas i vasih planova. Vreme je  da i vi postanete miljenici karme bar ovih dana.

 

LAV

Srce vas vodi ka jednoj  osobi do koje vam je stalo. Vec ste se sreli par puta, i vreme je da se ponovo ugovori vas susret. Nadate se da ce to biti ovi dani, i da bi vase poznastvo moglo da se preusmeri. A davno su rekli da se iz drugarstva ljubav radja.Upravo to osecate.

 

DEVICA

Vasa sreca ce biti jako lepa  i moracete se predati i uzivati. Odavno vas je zaobilazila u sirokom luku, i sada je vreme za susret sa srecom.  Neka ovo budi vasi dani i dani kada cete konacno ugledati svetlost na kraju tunela.Bice to jedan dragi lik o kojem ste samo mastali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2