Rak i Lav:Svako ima svojih pet minuta srece, a vasi dani srece su na pomolu!

Rak i Lav:Svako ima svojih pet minuta srece, a vasi dani srece su na pomolu!

2023-10-12 0 By Admin

Svako ima svojih pet minuta srece, a vasi dani srece su na pomolu!

RAK

Ako ste i bili tuzni, ne marite! Dani srece za vas su na pomolu! Sve vase tuge i lose dane, zauvek ce zameniti neki bolji dani .Uskoro, ili skoro vrlo skoro, samo sto nije osvanula vasa zelja kao ostvaren san.Zato cete uskoro da zaboravite sve lose i da konacno pratite samo lepe stvari.Vreme je da se okrenete napred i gledate samo ispred sebe.U svoju lepsu buducnost, i osobu koja ce je uciniti lepsom…

Vi ste jedna predobra osoba ali imate neke svoje stavove. Cesto od njih ne odustajete i to vas nekada i dodatno ljuti. Ali to kako ste i kakvo vam je raspolozenje, ne vidi niko. Za sve druge imate svoje nasmejano lice i dobro srce.Vasa ogromna dusa je uvek spremna da prati sve sa razumevanjem. Cesto branite one koji to nisu zasluzili kod vas, niti su vam dobrim pokazali na vase dobro. Ali karma sprema nagradu za vas, a to su dani srece.

Jednostavno ste dobrica u dusi, mada ste se uvek mucili. Nije vam bilo lako kroz zivot, ali ste veliki borac.Uvek vredni i radni, marljivi i ozbiljni, nema vam ravnoga. Nikada ne odustajete od cilja, pa makar  znali da su prerpreke mnogo vece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Poslovno ste jaki, potkovani znanjem i inteligencijom. Vase znanje je obecavalo mnogo.Da cete zavrsiti neke velike skole, ili naprimer biti neko i nesto. Nije bilo bas kao sto ste zeleli, jer ste prosli zivotna nedaca.Niste poklekli  i samo ste snagom volje isli napred.I uspeli.

Uspeli ste se dokazati radno, a sada sledi i vasih pet minuta srece. Vreme je da podjete napred i da se zna  da ste zasluzili srecu.Dani srece slede i na emotivnom planu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2