Vodolija i Jarac:Vole bez granica i nikada ne varaju!

Vodolija i Jarac:Vole bez granica i nikada ne varaju!

2023-10-13 0 By Admin

Ova dva znaka su idealan partner za brak-vole bezgranicno i nikada ne varaju!

 

VODOLIJA

Ako neko voli bez granica, onda ste to vi. Sta se sve o vama lepo moze reci, to ne moze stati na jednu stranicu. Jedno je sigurno da ste idealan partner za brak,  da volite bezgranicno i da nikada ne varate. Mozda cete i sami biti iznenadjeni onim sto otkrijete o sebi. Nekih osobina mozda i niste svesni, jer niste razmetljivi, niti ste hvalisavi. Vasa osobina smerne i skromne osobe kao da prevazilazi sve druge. Vreme je da budete ponosni zbog onoga sto o vama misle drugi. Bez granica ste u svemu, ali ste posteni.

Vreme je da poslusate svoje srce i krenete sa njim za svojim zeljama. Srce vam je zaljubljive prirode i odavno nesto oseca prema jednoj osobi. Zasto joj niste prisli i zasto niste nasli nacina da se sretnete izbliza? Vase je srce  spremno da se okrenete jedno drugome i da sami sebi stvorite sansu. U vazduhu se oseca da ste stvoreni jedno za drugo. I da ste idealan partner za brak!  Od vas ce zavisiti hocete li ostvariti zelju susreta i mozda buduce veze.

Spremni ste da se borite za ono sto vas vodi kroz zivot, i da tragate za onom koja ce vam biti srodna dusa. Vi ste spremni da tragate za onom koja ce biti vasa srodna dusa. Vi ste idealni partner za brak, tako da je blago onome ko vas odabere za sebe. A vi cete uvek slusati samo srce, verujuci da ce izbor srca da vas odvede onoj paravoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vredni i izuzetno istancanog ukusa, moze reci da ste jako prefinjena osoba.Imate svoje stavove, svoj nastup i postavku u svakoj situaciji.Kao kolega ste uvek strogi ali solidarni. Tu ste ozbiljni i uvek odgovorni, pa kada radite, samo ste radu posveceni.

Takvi ste i u vezi jer dok ste sa jednom osobom, idealan partner ste u svakom planu i koraku. Ne varate dok ste u vezi i uvek sve izvodite na cistinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2