Skorpija vlada do 21.novembra:Nova ljubav ce se uskoro useliti u srca ovih znakova!

Skorpija vlada do 21.novembra:Nova ljubav ce se uskoro useliti u srca ovih znakova!

2023-10-25 0 By Admin

Nova ljubav  ce se uskoro useliti u srce ovih zodijaka!

OVAN

Vreme je za nove korake, ali i nove avanture. Ljubav moze da usledi. I mada tacno znate sta vam je ciniti, vreme je da se zna ko vam se dopada. Kladite se sa nekim da cete osvojiti tu osobu, ali zasto to cinite?Ma kako da vam se dopada, ako mislite samo na avanturu, ne cinite to!Kako bi vama bilo?!

 

BIK

Ponece vas osecanja srca i ono sto vam se odavno zbiva. Zaljubicete se uskoro, i ljubav ce vam se uzvratiti. Bice to jedna nezna osoba koju ste ranije sreli.I verujte da je uskoro vreme da volite i da budete voljeni. Pred vama su dani emotivne srece.Nova ljubav ce se useliti u vase srce.

 

BLIZANCI

Srce vas vuce ka jednoj osobi, a videcete da vam to ne vredi. Niti ce vam se ona pokloniti, niti ce obratiti paznju na vas. Vreme je da lakse podnesete poraze, znajuci da postoje neostvarene ljubavi.I to sto vam se svidja neodoljiva, smatrajte je kao nemogucu ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sreca vam nije bila saveznik bar do sada, ali uskoro moze biti. Desice vam se susret koji ce liciti na susret sa srecom. Od vas se ocekuje da postanete mnogo opusteniji i da uzivate u osecanjima srca. Delovace vam kao da ste tek progledali ocima.

 

LAV

Niste svesni sta vas  ceka i sta je ono sto biste mogli ocekivati.Ipak cete imati dosta sanse da uspete u necemu. Vec trazite nacin da pridjete jednoj osobi, ali vam izmice za korak. Ako zelite da je osvojite, moracete biti mnogo uporniji.

 

DEVICA

Nemojte gledati sa podsmehom na poglede jednoga jarca.Ako trazite partnera i novu ljubav, verujte da je on vas izbor srece. Jako ste slicni i lako bi se razumeli u svemu.Sa njim biste mogli biti mnogo srecniji i uspesniji u svemu. Zato razmislite unapred, pre nego sto ishitreno reagujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2