Blizanci i Rak:Dominantni i uporni,najbolji medju najboljima,dve najvece duse zodijaka!

Blizanci i Rak:Dominantni i uporni,najbolji medju najboljima,dve najvece duse zodijaka!

2023-10-24 0 By Admin

Ovo su dva dominantna i uporna znaka i dve najvece duse zodijaka!

BLIZANCI

Da se i ne kaze vise o vama, dovoljno je reci da ste najbolji. Vi imate najbolju dusu medju zodijacima! Vreme je mozda da to saznaju i oni koji vas ne poznaju ili koji ce vas tek upoznati. Pravi je cas da se zna da ste suvise dobri, a opet sa druge strane, tako uporni da se ostvarite u svemu. Volite da se pokazete na svim zadacima, trudite se da se dokazete i u tome uspevate skoro uvek. Zato nije ni cudo sto ste dominantan zodijak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vreme je da se zna da ste vi jedna velika, ali kroz zivot napacena  dusa. Nije da vam je  zivot bio tako lep i tako lak.  Naucili ste da kroz zivotne nedace idete hrabro i podignute glave. Niste nikada ni mislili da ce vam se desiti da budete neko, mada ste se borili da to postignete. Bas zbog vase situacije  koja je bila losa, vi ste zeleli bolje.

Gazili ste vredno  sve prepreke koje ste imali i vreme je da sada uzivate u svemu. Vi ste neko ko se nije zalio na nedaca.Isli ste napred i niste poklekli ni pred srecnijima od sebe, niti pred tuznijima od sebe. Gazili ste sve prepreke i konacno ste uspeli da se izborite za svoj cilj. Sada ste jaki i dominantni jer vas je karma castila srecom za sve sto ste trpeli. Ali to je vasom zaslugom, a ne zaslugom zvezda.

I kada patite i kada volite, ponasate se isto. Uporni ste u svemu i kada volite, zelite da ucinite bas sve da vasa veza uspe. Niste ponositi kada su osecanja u pitanju, vec gazite ponos radi ljubavi. Blago je onome ko vas ima za partnera. Vi ste najbolji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2