Ovan pati zbog ljubavi,Vaga se dvoumi izmedju srca i razuma,a ovaj znak ce pamtiti zadnje dane oktobra..

Ovan pati zbog ljubavi,Vaga se dvoumi izmedju srca i razuma,a ovaj znak ce pamtiti zadnje dane oktobra..

2023-10-27 0 By Admin

Ovan pati, vaga se dvoumi a ovaj zodijak ce pamtiti zadnje dane oktobra!

 

OVAN

Osecate da vam nije dobro i da ste u dusi tuzni. Vi ocigledno patite zbog neuzvracene ljubavi, ili nikako da vam se ona desi. Nikako da osetite da vas srce vuce napred da volite i da vas voli jedna osoba. Vi biste sve ucinili za odredjenu osobu, a ona vas nikako da udostoji paznje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pred vama su neki novi i vazni koraci. Imate novo radno mesto i vreme je da se pokazete.Ovo ce biti vasa nova sansa da stanete na pravi kolosek. Iskoristite sansu da se  i vama okrene tocak srece. Ako do sada niste imali sansu za novi pocetak, imate je sada.

 

BLIZANCI

Ponasate se raspolozeno jer cete imati sansu da se pohvalite. Od vas se caka  da pokrenete odredjenu temu. Sto se vas tice, zaista cete i imati cime da se pohvalite. Necete moci da se zalite i vrlo ste ponosni. Ovo ce biti dani za vas, jer cete biti u centru paznje. Novih ljubavi nece biti…

 

RAK

Mada ste svesni sta se desava, ne mozete da uticete na tok stvari. Osecate da ste uvek po strani, cak i kada se morate ukljuciti. Da li vas mozda uvazavaju ili ne, oni do kojih vam je stalo? Ili je vasa tuga i daleko veca i mnogo dublja, jer nikako da vam se okrene kolo srece?!

 

LAV

Ne smete da se okrecete od voljenog bica, cisto iz hira. Nadjite vremena za razgovor, i nadjite zajednicki jezik. Nije bas sve onako kako izgleda, vec se morate malo usmeritii drugoj strani.Verujte da vise ociju bolje vide sagledati situaciju u kojoj ste.

 

DEVICA

Mozda su ovo dani pravo vreme da budete otvoreni. Vreme je da otvorite temu koja vas odavno muci.Zato je podelite sa nekim, makar i ne naisli na razumevanje. Kad ispoljite ono sto vas boli, bice vam lakse da gazite u nove dane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2