Bik-znak koji ce,ako treba,ici glavom kroz zid,ali ce ostvariti ono sto naumi!

Bik-znak koji ce,ako treba,ici glavom kroz zid,ali ce ostvariti ono sto naumi!

2023-10-27 0 By Admin

 Vrlo je vazno da na samom pocetku kazemo da su bikovi jako specificni. Na neki nacin, savrseni, na neki nacin previse uporni, pa cak i sebicni…

 

Bik je znak koji se vodi time da bas nikada ne odustaje od onog sto naumi. To je ono sto moramo da kazemo. Ne postoji osoba na svetu koja moze da se uporedi sa njim. To je zato sto je on jedini koji ide glavom kroz zid ako je to potrebno.

Moramo da kazemo da je poznat po tome sto ce reci istinu. Ovo je neko ko ima stav i ko tacno zna sta je ono sto zeli, ali i kako da to dobije. Vazno je da imate na umu da je ovo znak cije je srce veliko kao nebo i znak koji ce bez imalo sumnje umeti i znati da vas voli jace nego bilo ko na svetu. Uvek imajte na umu da ste vi znak cije je srce veliko, snazno, iskreno, i znak koji zaista zasluzuje srecu. Bitno je da se vodite time da je zivot jedan i da naucite da u njemu uzivate na pravi nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bik je znak koji je svestan toga da svi na svetu grese, da se svakome od nas pre ili kasnije desi da uradi nesto zbog cega bi se mogao kajati. Bas zato je ovo znak koji ume i zna da prasta kao niko na ovom svetu. Imajte na umu da je ovo osoba koja ce naci nacin da se iskupi kada pogresi ali isto to ocekuje i od onih koji ga okruzuju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2