Vaga i Skorpija:Ludi u ljubavi,spremni na sve,ali pre svega casni i posteni! 

Vaga i Skorpija:Ludi u ljubavi,spremni na sve,ali pre svega casni i posteni! 

2023-11-04 0 By Admin

Dragi nasi, ako ste rodjeni u znaku vage, ili skorpije, za vas na samom pocetku moramo da kazemo… Svaka vam cast!

VAGA

Osobe rodjene u ovom znaku su one koje su primer dobrote. Vi ste casni i posteni. Istina je vase drugo ime, i vi ste onaj znak koji ce uvek reci onako kako jeste, onako kako zeli, oseca, misli… Pa cak i ako zna da ce to nekome da slomi srce. Moramo da kazemo da je najvaznije od svega to sto je vase srce veliko kao nebo. Vi znate i umete da volite i pravi ste primer postenja, iskrenosti, emocija, i jos mnogo toga. No, ljudi koji vas ne poznaju smatraju da ste osoba koja ne zna sta zeli.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno da nije tako. Vi ste samo jako pazljivi i o svemu vodite racuna jer necete i ne mozete da dozvolite da neko zbog vas pati. Vi ste casni i posteni. Parola po kojoj zivite se odnosi na to da nikada ne radite drugima ono sto ne bi zeleli da neko uradi vama.

Inace vazite za boginju lepote u zodijaku. Vi imate tu neku posebnu lepotu koja ocara na prvi pogled. Jako ste ponosni na sebe i znak ste koji je uvek istrajan, odan, veran, spreman da se bori za svoje snove. Vazno je da kazemo da ste znak koji nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Istina je da ste neko ko uvek ima obzira prema drugima. Vi nikome nece slomiti srce, ali itekako znate kada je vreme da nekome date drugu sansu, a kada da odete…Da nekome zauvek ledja okrenete. Imati vas kraj sebe znaci imati nekoga ko ce uvek cuvati i ceniti ono sto ima, i svaka vam cast na tome.

Kada pricamo o ljubavi, tek tu ste posteni. Vi nikada necete prevariti. Niti izdati voljenu osobu. Dajete svoju dusu, svoje celo srce… No, nikada necete prastati onima koji vas prevare!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2