Blizanci:Vi ste prava magija-najposebniji ste na svetu!

Blizanci:Vi ste prava magija-najposebniji ste na svetu!

2023-11-11 0 By Admin

U poslu, karijeri, vi ste znak koji daje sve od sebe, i vrlo je vazno da naglasimo da se retko kada oslanjate na druge ljude. Zato, vi ste znak koji se bori za ono sto hoce sam, uvek verujete sebi, u uzdate se u svoje mogucnosti i sposobnosti.

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi znak koji prasta, i znak koji voli u zivotu da ide na sigurno. Vama nije problem da ucinite prvi korak u ljubavi ali moramo da kazemo da to cinite samo kada vam je jasno da je zapravo obostrano.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ono sto je vazno da kazemo za sam kraj jeste da je vas zodijak idealan za prijateljsku vezu. Cuvate ono sto imate, odani ste, pricate istinu, i isto tako… Istinu zelite da cujete i zahtevate od onih koje volite.

Oni koji vam slome srce, samo jednom, oni koji vas samo jednom povrede, mogu zauvek da vas zaborave. Jer, to vase dobro srce, ta vasa divna magija koju nosite je zaista posebna. I dacete drugu sansu, bez imalo sumnje ako vam neko dokaze da se kaje sto vas je povredio. No, naravno, samo u slucaju da vam ta osoba nije slomila srce u smislu da vas je emotivno prevarila. Vi dobro znate da onaj ko prevari jednom… Pre ili kasnije ce isto uraditi. I sve tako, ponovo, u krug…

Stranice: 1 2