Do kraja novembra:Novcani dobici,ispunjenje zelja i razocarenja ovim znacima!

Do kraja novembra:Novcani dobici,ispunjenje zelja i razocarenja ovim znacima!

2023-11-13 0 By Admin

Do kraja novembra ce da slede novcani dobici, ispunjenja zelja i razocarenja!

SKORPIJA

Bice da se do kraja meseca bas vama spremaju lepa desavanja. Mozda i ne mislite o tome,  ali morate biti spremni i na malo uzivanja. Konacno da malo docekate i vi da predahnete. Dugo ste vec, skoro, pa vencani samo za svoj posao. Radite neumorno i vreme je da predahnete.

Ako ste i imali neke vazne zelje, vise vam nece biti vazne toliko.Konacno se pocinje da odmotava klupko vasih zelja i da ispadate iz kolotecine.Mada ste bili zapali u monotoniju, vreme je da se izbavite iz nje.

Mada ste mislili da nema leka vasoj monotoniji, razbice je jedan lav. On ce se pojaviti niotkud, vrlo neocekivano i u momentu. Vasa ljubav ce imati udela u svemu. Ljubav prema njemu, bas ona koju ste krili.

Izdace vas vase oci i pogledi koji ce vas odati.Ni on se nece ponasati ravnodusno. Vec ce na svakom koraku da vam salje zaljubljene poglede. Mada ste mislili da je neodoljiv i da nemate sanse, konacno ce vam se sansa ukazati.Tako vam sledi ispunjenje zelja a da niste ni mislili da moze.I vasa ce radost da bude prevelika zbog ispunjenja zelja.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vi ste neko ko je srecne ruke, i koga hoce sreca.Mada vas sreca nije htela oduvek, u zadnje ce vas vreme da stalno prati. Vasa ce se sreca ogledati u vasim koracima napred, ka  velikoj zelji.

Vasa zelja je vrlo prosta, a to je da uspete i postanete nezavisni. Neko vas jako voli, pa vam pomaze u svemu. Dok vas neki omalovazavaju, ova vas osoba prati. Umesto da bude ljubomorna na vas, ona vas pusta da pokazete svoje mogucnosti. Zato  cete vredno raditi, pa i zaraditi dovoljno.

Ipak sledi vami novcani dobitak od osobe na koju ste zaboravili.Zeli da vam uzvrati za jedno dobro delo koje ste ucinili za nju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2