Vodolija:Ona nikome ne ostaje duzna-pazite kako se ponasate!

Vodolija:Ona nikome ne ostaje duzna-pazite kako se ponasate!

2023-11-13 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada je rec o vodoliji. Ovo je znak sa kojim cesto nije lako, ali je nezamenjivo…

 

Vodolija je neko ko dobro zna sta je ono sto zeli i kako da to dobije. Ali, vazno je da kazemo da je ovo znak koji bas sve na svetu dobije casno i posteno jer je ona takva. Casna, iskrena, postena. Istina je da ovo nije znak sa kojim je lako. To je zato sto je ovo zodijak koji ima petlju da kaze sta misli, uvek i u svakom slucaju. Ma koliko da istina bila gorka i bolna… Ma koliko da bila svesna da ce posledice biti velike, vodolija ce reci ono sto misli, ono sto hoce i ono sto oseca.

Istina je da je ovo znak koji se vodi time da je zivot jedan i nema sumnje da ume da uziva u njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znak je koji ne voli svadju, iako mnogi misle da je ona prava svadjalica. Ona je samo zodijak koji nece dozvoliti da se neko igra sa njom.

Ume da bude idealan prijatelj i divna je kao emotivni partner. Ali, onda kada je povredi osoba do koje joj je stalo vodolija postaje spremna bas na sve. Ume da vrati milo za drago i to je najveca istina kada je ovaj znak u pitanju. Ne pocinje prva svadju ali nikada ne ostaje duzna onima koji se usude da joj slome srce. Nema sumnje da je ovo osoba koja ce naci nacina da izdrzi sve i cak i kada joj nije lako… Ona nece ocajavati i nece se predati. Zato sto prosto zna da od toga nema efekta.

Kada shvati da nesto ne vredi ona ce prosto odustati od toga. Vazno je da kazemo da nikada ni za sta ne moli. Ali, isto tako, ona nikome ne ostaje duzna. Voli i ume da se bori za ono sto naumi ali bas nikada se ne predaje. To je vrlo vazno da naglasimo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2