Vodolija i Ribe:Ne pricaju puno,a onda dodju i izdominiraju!

Vodolija i Ribe:Ne pricaju puno,a onda dodju i izdominiraju!

2023-11-13 0 By Admin

 Nema nimalo sumnje da su osobe rodjene u znaku vodolije i ribe posebne i da su svesne toga…

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da je ovo znak koji je dobro svestan sebe i svojih vrednosti. To je ono sto moramo da naglasimo. Ovo su osobe koje ne pricaju puno i koje bas i ne vole da privlace paznju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vazno je da kazemo da sa vodolijom nije lako ali da nema nimalo sumnje da su ovo osobe koje ce vam dati svoju dusu uvek i u svakom slucaju.

Nema sumnje da je vodolija osoba od poverenja. Oni koji imaju tu cast da imaju vodoliju pored sebe dobro znaju da je ovo neko na koga se mogu osloniti. Vodolija je odana i iskrena i spremna da bude podrska onima do kojih joj je stalo.

Vazno je da naglasimo da ovaj zodijak tesko pusta nove ljude u svoj zivot. Ne zato sto nije spremna da voli ili sto se necega plasi. To je prosto zato sto je njoj vazan kvalitet, a ne kvantitet. I draze joj je  da ima jednu osobu kraj sebe koja je iskrena nego ko zna koliko onih koji to nisu.

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo da je ovo neko ko moze i ume da vam da svoju dusu ali ko itekako zna i da vam je uzme.

Vodolija je neko ko ce reci istinu ali ko ce biti spreman i da je cuje. Cak i onda kada je ona bolna i kada moze da slomi srce.

Ovo je osoba koja prosto ume da izdominira tamo gde se pojavi iako se nikada puno ne trudi oko toga. Nisu joj bitna tudja misljenja…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2