Dva najhrabrija znaka-Vaga i Skorpija:Ime im je hrabrost,a prezime ljubav!

Dva najhrabrija znaka-Vaga i Skorpija:Ime im je hrabrost,a prezime ljubav!

2023-11-14 0 By Admin

Ovo su dva najhrabrija znaka koji se uvek izbore za svoju ljubav!

VAGA

Onaj ste zodijak koji se smatra medju dva najhrabrija znaka zodijaka. Vreme je da se u to uvere i oni koji vas ne poznaju. Ma sta da zelite, pokazacete da cete se za to i izboriti. Vi ste neko najbolji po osobinama koje krase jednoga coveka.

To su svakako vasa hrabrost, vasa dobrota i vasa neustrasivost. Vreme je da se radujete i da se zna sta vam je ciniti. Neko ste ko se zna upustiti u nove korake, bez straha da li ce uspeti. Vi kada nesto naumite spremni ste da se nosite sa svim i svacim. Svakako da cete gaziti preko trnja i kroz blato. Samo da biste ostvarili svoje korake i ono sto vam je zelja.

Vec ste uspeli da se  resite i da znate  sta je vas cilj i sta je ono sto zelite. Od zelje necete odustati, makar morali da se dugo nosite sa teskocama. To samo govori da ste najhrabriji i da ste covek za pozeleti.

Kada vam se desi neka trenutna nesigurnost, potraje samo kratko. Ne smete da se upustate u neke lazne nade, vec zelite da ste sigurni. Zelite da ste trajno zaljubljeni, i da osetite ljubav da vam je uzvracena. I sve dok nije tako, normalno je da osetite nesigurnost u osecanja druge strane.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Verni ste  i to vam je najbolja osobina koju posedujete. Zato kada volite, vi volite bezgranicno. I sve do cega vam je stalo, jeste da i vas partner voli isto toliko i da vam uzvrati istom merom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2