Ovan:Voli da cuje tudje misljenje,ali uvek radi po svome!

Ovan:Voli da cuje tudje misljenje,ali uvek radi po svome!

2023-11-15 0 By Admin

 Danas vam pricamo o ovnu. O znaku koji zna sta hoce i koji od toga nikada ne odustaje.

 

Ovan je prvi znak u zodijaku. I samim tim sto je prvi nema sumnje da je on neko ko je svestan toga koliko vredi. Ali, moramo da kazemo da je ovo znak koji zna da zivot nije lak. On ume i zna da se izbori za ono sto naumi i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovan je znak koji ima pravila po kojima zivi. Odan je, iskren, veran, ume da voli, ume da bude prijatelj, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Imati ovna kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti cist dokaz da postoje na zemlji osobe koje znaju sta hoce. Osobe koje ce vam reci istinu ma koliko da ona bila bolna.

Imati ovna kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska. Itekako ovaj znak ume da bude prijatelj i rame za plakanje ali i da bude ona osoba koja slam srce. Dakle, ovan je neko ko se ponasa prema ljudima bas onako kako se oni ponasaju prema njemu i nikako drugacije.

Vrlo je vazno da imate na umu da je ovo znak koji ce biti odan, veran, znak koji ce vam biti klasican primer da postoje ljudi koji znaju da vole, da se predaju, da razumeju.

Ovan nema problem sa tim da od nekoga trazi savet. Itekako on hoce i zeli da cuje tudje misljenje. Ali moramo da kazemo da je ovo znak koji ce bas uvek uraditi onako kako on hoce i onako kako on smatra da bi trebalo.

Pa cak i u slucaju da pogresi, nema problema, jer on bar zna da je pogresio jer je uradio onako kako je zeleo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2