Vodolija i Ribe:Oni znaju da se od ljubavi ne zivi-zato im je i novac vazan!

Vodolija i Ribe:Oni znaju da se od ljubavi ne zivi-zato im je i novac vazan!

2023-11-15 0 By Admin

Dragi nasi, vodolija i riba su zodijaci koji znaju da vole, i znaju da uzivaju u zivotu…

 

  VODOLIJA

Nema nimalo sumnje da vodolija zna da se ne zivi od ljubavi. Istina je da ovo bas i nije znak kojem su emocije na prvom mestu. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku je istovremeno jako lepo ali ume biti i komplikovano. To je zato sto je ovo znak koji je specifican sam po sebi. Vodolija prosto ima petlju da kaze ono sto misli i ovo je znak koji retko kada odustaje od onog sto naumi. Nema sumnje da je vodolija iskrena ali dobro zna kada je vreme da kaze istinu… A kada da je prosto precuti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nema sumnje da je vodolija znak koji je rodjen za ljubavi, ali dobro zna da se od ljubavi ne zivi. Ovo je zaista znak kojem je i novac jako vazan. Koji hoce da ima dovoljno za svoje potrebe. Iskreno receno, ovo je jedan od onih znakova koji znaju da rade dugo, naporno, da daju sve od sebe… A sve to da bi prosto imali bar onoliko koliko im treba. Daleko od toga da je vodoliji na prvom mestu novac.

Da ona hoce da zivi luksuzno i da od toga zavisi njena sreca… Ona samo hoce da ima emocije, da ima nekoga na koga moze da se osloni, ali i dovoljno novca za normalan zivot. I sto je najvaznije, ovo je znak koji se za to bori svim srcem, i nikada ne odustaje. Vodolija se ne libi da radi nijedan posao, sve dok je on castan i posten. Ona samo za takve i zna.

 

 Nastvak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2