Sledi period magicnih promena i desavanja ovim zodijacima!

Sledi period magicnih promena i desavanja ovim zodijacima!

2023-11-16 0 By Admin

Sledi period magicnih promena ovim zodijacima!

OVAN

Naredni period ce biti zanimljiv. Vreme je da se bavite sobom i svojim poslovima. Vec ste u velikim obavezama, ali ste navikli biti. Nije vam problem sto radite, to vam je jaca strana. Problem vam je slabija strana, a to je  prazno emotivno polje. Ucinite sve da ga popunite.

 

BIK

Pred velikim ste koracima i ucinili ste veliki korak. Bicete na zivotnoj raskrsnici i moracete sami odluciti kuda poci. Nema kolebanja, niti stajanja u mestu. Pokazite se na visini zadataka pred sobom. Pocetak nece biti lak, ali cete uspeti.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca  da vam sve krece kako treba i vreme  je vaseg uspeha. Pred vama je period magicnih promena. Konacno cete biti priznati i poznati zbog svoje inteligencije i truda. A i zbog jedne osobe koju cete sresti.

 

RAK

Od vas zavisi sve ono sto vas ceka, i od vaseg glasa. Pokazite svoje stavove i podignite svoj glas. Ako biste poceli da vise cenite sebe, usledio bi period magicnih promena. I magicnih desavanja sa vasom inicijativom, u koracima do srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vasa sposobnost je u tome da sakrijete svoja osecanja. Tako cete sakriti i svoju tugu, pa se drugi nece radovati vasem neuspehu. Neko ce vas izneveriti i izigrati vase poverenje. Dajte mu do znanja da za vas vise ne postoji, ali ne pokazite pred drugima.

 

DEVICA

Imate sebi blisku osobu i ona vam je uteha u svakom momentu. Mozda slede neke situacije u kojima ce da izostane njena podrska. Nece vam biti milo, ali moracete da nadjete razlog zasto. Period pred vama je da otkrijete sta je u pitanju. Zanimljiv period je pred vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2