Bik:On nikome ne sudi za losa dela, jer zna da postoji karma!

Bik:On nikome ne sudi za losa dela, jer zna da postoji karma!

2023-11-16 0 By Admin

 Moramo da kazemo da je bik jedan, jedini, sa mnogo mana, ali ako ga zavolite te mane vam nece smetati!

 

Bik je neko ko je iskren. Ali, naravno, ovo je neko ko dobro zna kada treba da kaze, a kada da cuti i to je najveca moguca istina. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja je jako uporna. Zapravo je jedini znak koji je u stanju da ucini sve, i moguce i nemoguce, kada nesto zacrta. Makar gresio, makar ga to skupio kostalo, ovo je neko ko ce terati po svome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Najvaznije od svega je da znate da znate da je bik neko ko nece prevariti i ko nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. Imati bika kraj sebe znaci imati pravog prijatelja, pod uslovom da od njega nista ne krijete. Cinjenica je da je ovo znak koji se vrlo lako naljuti. On voli da je sve kako on hoce, i on to nikada nije krio.

Bitno je da naglasimo da je ovo osoba koja je iskrena, odana, predana, osoba koja tacno zna sta hoce i nikada ne odustaje od onog sto naumi.

Ume da bude jako uporan i cinjenica je da mu je ego vrlo cesto naglasen. Imati kraj sebe osobu koja je rodjena u ovom znaku znaci imati nekoga kome mozete da verujete i na koga prosto mozete da se oslonite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2