Lav i Devica:Tesko odlaze,ali ako odu to znaci da ste presli svaku njihovu granicu!

Lav i Devica:Tesko odlaze,ali ako odu to znaci da ste presli svaku njihovu granicu!

2023-11-18 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada pricamo o lavu i o devici. Ovo su zodijaci koji su posebni i koji uvek znaju koliko vrede. Svesni su sebe i svojih mogucnosti u svakom slucaju.

  LAV

Sa lavom je mozda tesko, ali bez njega je nemoguce! Znak koji se smatra jako ponosnim. Nema nimalo sumnje da on to i jeste. Lav prosto zna sta je ono sto hoce i ume i zna da to i dobije.

Vazno je da kazemo da je jako uporan u onome sto naumi. Istina je da ga ponekad sve to skupo kosta ali to je prosto znak koji ide ka svom cilju i bori se za ono sto hoce. Cak i onda kada zna da zbog toga moze da zazali.

Imati kraj sebe lava znaci imati nekoga ko ce vas voleti, razumeti, saslusati, podrzati, biti vam oslonac, prijatelj, rame za plakanje i jos mnogo toga.

On je svestan toga da ima i mane i vrline ali moramo da kazemo da je isto tako neko ko ce uvek naci nacina da iz svega izadje kao pobednik sto je zapravo jako vazno.

Mora se priznati da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ima mnogo strpljenja. To od lava niko ne ocekuje ali je istina da ume da bude jako uporan i razuman. I da prasta mnogo, i da daje nove sanse. Ali, kada ode, onda znajte da ste ga previse povredili, da ste unistili svaku mrvu ljubavi u njegovom srcu koju je cuvao i za vas osecao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da ume jako biti tvrdoglav i da nekada u tome jako preteruje. Ali, cinjenica je da ovaj znak cini i sto moze i sto ne moze za one do kojih mu je stalo. Njegovo srce je uvek u znaku beskonacne ljubavi koju lav inace poseduje. Uvek je tesko onima koji ga izgube i uvek se kaju…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2