Vodolija i Ribe:Nema postenijih osoba od njih na celom svetu!

Vodolija i Ribe:Nema postenijih osoba od njih na celom svetu!

2023-11-20 0 By Admin

Vodolija i ribe. Cinjenica je da su ovo zodijaci koji su specificni ali bili su i ostali dobri ljudi!

 

  VODOLIJA

Vazno je da kazemo da je ovo znak koji ima stav. Ima najbolju dusu na svetu. Znak koji ima divnu dusu, koji zna da voli, razume, saslusa, podrzi. Ali, isto tako, vodolija je neko ko ce uvek naci nacina da bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga.

Vodolija zapravo nikada ne zaboravlja koliko vredi. Ovo je neko ko ce spoznati vrlo brzo i vrlo laku svaciju vrednost. Dakle, vodolija je neko sa kim ne moze niko na svetu lako jer ona nije naivna vec je klasican primer da postoje ljudi na svetu koji imaju jako visok stepen inteligencije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nemojte zaboraviti da vodolija ume da prasta ali da njoj nikada nece pasti na pamet da predje preko izdaje. Dakle, onaj ko se usudi da je slaze moze zauvek da je zaboravi jer ona to nikada nece oprostiti.

Vodolija je sjajan prijateolj i ume da voli kao niko na svetu. Cuvace vas,  bice vam odan i veran i ucinice sve za vasu srecu. No, mora se reci da vodolija kao i svi tacno zna kda je vreme da od nekoga ode. Moze da vas voli vise od zivota ali ona nece dozvoliti da se neko igra sa njenim srcem.

Moramo za sam kraj da kazemo da je vodolija osoba cistog srca koja nikada ne odustaje od onog do cega joj je zapravo stalo. I znati da postoji vodolija znaci znati i sta je to prava ljubav. Nema sumnje da je ovo neko ko je iskren i predan svemu sto radi, i imati je za primer je uvek pametno. Zato sto, vodolija je prosto sama po sebi osoba koja je vredna ljubavi i paznje.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2