Rak-onaj sto svoje snove pretvara u prelepu stvarnost!

Rak-onaj sto svoje snove pretvara u prelepu stvarnost!

2023-11-23 0 By Admin

Vi ste onaj sto sanja ono sto zeli i svoje snove pretvara u stvarnost!

RAK

Malo je reci da ste neko ko ima najvece srce zodijaka, i najbolju dusu. Vasa ogromna dobrota prevazilazi sve okvire. Ona vam je uvek na prvom mestu i vreme je da se to i prizna.

Cak i oni sto vas ne vole, ako takvi postoje, nerado priznaju da ste zodijak broj jedan. Osoba koja nikada nece pomisliti na sebe, a da nije pomislila na druge. Na one svoje najblize u okolini, i one najdraze u srcu. Vreme je da se zna da njena nesebicna ljubav zlata vredi.I da je blago onome ko vas ima za prijatelja, komsiju ili poznanika.

Tek je blago onima koje zaista volite srcem i koji imaju sansu da vam se priblize. Koje volite srcem, i kojima dozvolite da vam uzvrate ljubav. Da osete da im ulivate poverenje, postovanje i nadasve, svoje dobre namere. Pozitivnu energiju i vedro raspolozenje.

Vreme je da se dragi rakovi prepoznaju po osecanjima koja izviru iz njihovih srca i iz svake sfere njihovog zivota. U svakom pogledu zelite da pokazete da ste neko ko ce dati sve za prijatelja. Ko ce pomoci sve sto moze i koliko god vise moze za prijatelja. I ko ce uciniti bezgranicno mnogo za one koje voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ne bojte se ako imate za radnoga kolegu jednoga raka. Znajte da ce vam to uvek biti olaksavajuca oklonost u teskim zadacima. Kada ste preumorni i ne mozete da se nosite sa obavezama. Kada ste tuzni i usamljeni, a treba vam prijateljska rec. I kada vam jednostavno ne ide i ne mozete biti na visini zadatka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2