Rak i Lav:Ni zbog koga se ne menjaju, ili ih volite ih na njih zaboravite!

Rak i Lav:Ni zbog koga se ne menjaju, ili ih volite ih na njih zaboravite!

2023-11-24 0 By Admin

Rak i lav. Znaci koji se razlikuju u mnogo cemu, ali su u jednom isti. Oni ne pristaju na promene.

 RAK

Znak za kojeg svi kazu da ima divnu dusu. On je od znakova koji se ne menjaju. Cinjenica je da on ume i zna da voli. Bice klasican primer da postoje osobe koje vole, osobe na koje mozete da se oslonite i kojima zapravo mozete da verujete. Vazno je da kazemo da je ovo neko ko ume da prasta. Prosto  zna da je ljudski i prastati i gresiti i ume da se ponasa u skladu sa tim.

Imati raka kraj sebe znaci imati osobu koja ce vas ceniti i postovati. Nikada rak ne tolerise prevaru i izdaju. Oni koji se odluce na to da mu slome srce, mogu odmah da zaborave da on postoji. Jer, ovo je znak koji je klasican primer postenja i ne zaboravlja one koji su u stanju da igraju dvolicno. Vazno je da kazemo da je rak znak koji bas nikada i bas nikome ne radi ono sto ne bi zeleo da se desi licno njemu.

Svestan je svojih mana, bas kao i svojih vrlina. Ali, onaj ko ga voli, voli ga takvog kakav jeste i u to nema nimalo sumnje. Ne menjaju se osobe rodjene u ovom znaku, zato, ako ih volite, volite ih takvi kakvi jesu. Sa njim moze da bude jako lepo, ali isto tako… Mnogi shvate koliko rak vredi tek onda kada bez njega ostane. U tom slucaju kajanje ne pomaze. Retko kada rak odluci da se vrati onima koji su mu srce slomili. Mislite o tome, i ako ga imate, ne ocekujte cudo. Rakovi se ne menjaju, oni se samo ljubavi predaju.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2