Lav:On nije samo kralj zodijaka,vec je kralj mnogih zaljubljenih srca!

Lav:On nije samo kralj zodijaka,vec je kralj mnogih zaljubljenih srca!

2023-11-25 0 By Admin

Lav nije samo kralj zodijaka, vec je kralj mnogih zaljubljenih srca!

Vreme pred vama je bas ono koje vam daje prostor da se dokazete. Jasno da morate da dokazete da ste kralj zodijaka! Ali vi niste samo kralj zodijaka, sto vec znate! Vi ste kralj mnogih zaljubljenih srca za koja jos ne znate.

Vreme je da date prostor svim zaljubljenim srcima. Ako nista drugo, bar cete morati da ohrabrite one najupornije. Osmehnite se, jer osmeh ne kosta nista. Vas ne kosta, ali ce neka srca da mnogo usreci. A ono najvece, najzaljubljenije u vas, ce da ohrabri.

Zato se nemojte  mnogo brinuti sta cete i kako da ucinite izbor. Izbor one najbolje za vas, ucinice vase srce. Samo ce vas ono voditi jednoj osobi. Samo ce ono naci put do prave i one jedine koja ce postati vasa sreca! U vas su mnogi zaljubljeni i  vi ste kralj u srcima mnogih.

Ne plasite se odluka koje slede i onih koje morate doneti. Vasa ocekivanja ce  biti velika sto se tice one najupornije.Vasa ljubav ce je nagraditi ali tek kada vamotkrije osecanja. Vreme je da se okrenete srcu onoga koji vas voli.

Vi lavovi ste istrajni i vazni u svemu sto hocete. Kao radnici ste odgovorni i cesto donosite prave odluke. Spremni ste za velika resenja i vreme je da se odazaovete u svemu.

Za vas lavove nema nemoguceg, jer se trudite da i nemoguce, postane moguce. Probleme resavate na najbolji nacin, pa i one koji deluju neresivi. Vredni ste i posebno nadareni urodjenom inteligencijom. Zato kazu da ste kralj zodijaka!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2