Blizanci: Oni su casni i posteni,i sve sto imaju postigla su radom i trudom!

Blizanci: Oni su casni i posteni,i sve sto imaju postigla su radom i trudom!

2023-11-26 0 By Admin

Oni su casni i posteni i sve sto su postigli, postigli su trudom i radom!

 

BLIZANCI

Vi ste bas onaj zodijak koji na sve gledate kao fer igrac. Bas sve u cemu ucestvuje i cega se dotakne, on igra posteno. Blizanci su vrlo posteni i casni igraci, pa makar i na svoju stetu.

Cak i da svesno vidite da nece nista biti vama na korist, vi ne znate drugacije. Vi niste od onih koji gledaju samo sebe i koji se grabe za svoj interes. Uvek ste posteni i savesni i uvek idete pravedno.

Vi mozda imate bogato zivotno iskustvo za razliku  od drugih zodijaka. Ali za razliku od mnogih drugih, vi ne znate da se postavite  lukavo.To sto ste stekli mudrost zivota, ne znaci da cete gaziti preko drugih da vama bude dobro. Samo vama, a drugima kako bude!

Ne, to ne cinite nikada, jer vi niste takvi. Blizanci su zodijak koji nista ne ocekuje od drugih, pa cak niti da  koristite tudje poene. Vi mudro sabirate svoje sanse i tako se u skladu sa njima i ponasate.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako su samo vase, vi cete ih iskoristiti. Ucinicete to samo u slucaju da ne povredite nikoga i da nikome ne nasete bol. Vi niste od onih koji bi svoju srecu  gradili na tudjoj nesreci. Niti biste sebe doveli u priliku da vas zbog necega neko kune i proklinje.

Mozda ste neko ko nije imao nista i koga su lomile zivotne bure. Ali sve sto imate sada, zasluzili ste i postigli svojim trudom i radom. Borili ste se i izborili za bolje sutra.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2