Ribe:Dace vam i ono sto nemaju ako im dokazete da ih volite iskreno!

Ribe:Dace vam i ono sto nemaju ako im dokazete da ih volite iskreno!

2023-11-26 0 By Admin

 Drage ribe, vi ste znak koji je poseban i koji je toga svestan. Vase srce je ono najlepse i najdivnije sto posedujete.

 

Ribe su znak na koji uvek mogu da se oslone oni koje one vole. Ribe su nezne, iskrene, one su pravi prijatelji koje umeju i znaju da vole svim srcem. Vazno je da kazemo da je ovo zodijak koji je uvek tu za one do kojih mu je stalo. Uziva u tome da cini srecnima voljene ljude. Najveca sreca jedne ribe je to ako vidi da su srecni oni do kojih joj je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe ne mogu da zive bez ljubavi. One prosto moraju da imaju kraj sebe voljene ljude i one koji su im iskreno vazni. Nikada osoba rodjena u ovom znaku ne moze biti srecna ako su tuzni oni koje ona voli.

Imajte na umu da su ribe znak koji se vrlo lako zaljubi. Prosto je osobama rodjenim u ovom znaku potrebno da cuju samo nekoliko lepih reci i vec ce biti ludo zaljubljene. Jednostavne su, takve, iskrene, i malo toga zapravo traze i ocekuju od zivota.

Kada pricamo o novcu ili o karijeri moramo da kazemo da ribe vazne za zodijaka koji je vredan i posvecen onome sto hoce i onome sto radi. Moramo da kazemo da su ribe jako vredne i da im je stalo da imaju novca onoliko koliko im treba za normalan, svakodnevni zivot.

Ako ribe imaju, onda ce sigurno imati i oni do kojih im je stalo. Ribe su zodijak koji uvek daje ono sto ima i koji rado deli sa onima kojima je to potrebno. Imati ribu kraj sebe svakako da znaci da imate i nekoga ko ce biti vas andjeo cuvar na zemlji.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2