Ovan i Rak:Znaju da se brane-ako ih povredite uzvratice vam duplo jace!

Ovan i Rak:Znaju da se brane-ako ih povredite uzvratice vam duplo jace!

2023-12-01 0 By Admin

 Ako ne poznajete dovoljno dobro ovna i ribe… Ne pricajte o njima, jer cete pogresiti, sta god da kazete!

 

 OVAN

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ste od onih koji znaju da se brane. Vi ste osoba koja rado pomaze svima oko sebe. Istina je da nikada vama nece pasti na pamet da slomite srce bilo kome. Vi ste zodijak koji sve na svetu pokusava da resi na lep nacin i svaka vam cast na tome. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da ste osoba koja je istrajna u onome sto jeste i svaka vam cast na tome.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ste od znakova koji znaju da se brane.To znaci da su male sanse da ce ovom znaku ikada pasti na pamet da prvi pocne bilo kakvu vrstu svadje. On sve pokusava da resi lepo, casno i posteno, mirnim putem. I sve dok ste prema njemu dobri, on ce biti jos bolji prema vama, ali tesko onome ko odluci da se poigra sa emocijama ovog zodijaka. On je dobar covek ali nije naivan, i nije neko ko ce bilo kome dozvoliti da se igra sa njegovim srcem koje je zaista posebno.

Daleko je od toga da ovaj znak nije svestan svojih mana. Jeste. Ali, ovan je neko ko ume da se brani, i ume da cuva ono sto mu pripada. Ovo je zaista znak koji cini sve za one koje voli ali isto tako znak koji ce biti spreman da ode kada shvati da ga neko ne ceni.

Imajte to na umu. Sa ovim zodijakom je jako lepo sve dok se vi lepo ponasate prema njemu.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2