Skorpija:Mnogi bi hteli da je promene,ali savrsena je bas kakva jeste!

Skorpija:Mnogi bi hteli da je promene,ali savrsena je bas kakva jeste!

2023-12-01 0 By Admin

 Ovo je prava istina o skorpiji. O znaku koji sve zivo moze, o znaku koji je spreman da istraje u svemu sto naumi.

 

Skorpija je znak koji je spreman da se bori za ono sto naumi. Dakle ovo je neko ko ce vam dati svoju dusu, svoje srce, neko ko je spreman da istraje u svemu sto hoce. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati osobu na koju mozete da se oslonite. Divno je znati da postoje osobe kao sto je skorpija.

Ovo je zodijak koji rado pomaze svima oko sebe. Kada se zaljubi dace sve sto ima ali moramo da kazemo da ce sve biti u stanju i da vam uzme. Sve ostalo je na vama, jer je cinjenica da cete imati od skorpije isti tretman kakav vi date njoj. To je ono sto moramo da naglasimo. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce vam biti posvecen i ko ce vas voleti iskreno i svim srcem. Vazno je da kazemo da je skorpija znak koji je svestan toga da ima mane. Ali ona je savrsena takva kakva jeste jer zna da oni koji je vole nikada nece pozeleti da je menjaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo zodijak koji je veran, castan i posten. Zodijak koji tacno zna sta hoce i koji je spreman da vam bude podrska i vase licno rame za plakanje. Imati skorpiju kraj sebe znaci imati nekoga ko ce biti spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje i jos mnogo toga.

Skorpija je znak koji ce naci nacina da istraje u onome sto naumi. i to je najveca moguca istina. Skorpija je odana, verna, dace sve sto  ima za one do kojih joj je stalo. Ali najveca istina je da je ovo osoba koja ce naci nacina da se izbori za svoje zelje. Ovo je znak koji se bori za svoje zelje i koji nikada ne odustaje od onog sto naumi. Dakle ovo je znak koji je veran, iskren, odan, predan. Itekako ce umeti da vas voli ali isto tako ce umeti i da ode od onih koji mu dokazu da ne znaju da cene ljubav koju imaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2