Bik:Ne mari za prepreke jer ostvari ono sto naumi!

Bik:Ne mari za prepreke jer ostvari ono sto naumi!

2023-12-05 0 By Admin

Istina je da je bik neko sa kim nije lako. Istina je i to da je ovo znak koji ima jako tezak karakter. Znak koji prosto ume da tera po svome, ma kako da se cinilo da je to tesko… Da je mozda cak i besmisleno.

 

Moramo da kazemo da je bik znak koji je svestan svojih mana. Ali, i svojih vrlina. Ovo je znak koji ide ka svom cilju, znak koji ima divnu, veliku dusu, znak koji ce uvek pokusati da usreci one do kojih mu je stalo. To je vrlo vazno da naglasimo. Ali, isto tako,  istina je i to da je bik neko ko je spreman da istraje u onom sto jeste. Kakav je, takav je, i svako ko ga voli, voli ga takvog kakav jeste. Bik se ni zbog koga nece menjati, i svako ko pozeli da ga menja moze da racuna da ga je izgubio. Zasto? Zato sto je ovo znak koji ne pristaje na kompromise. Istina je da je ovo neko ko je spreman da se bori da bude onako kako kako on licno zamisli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati ga kraj sebe znaci imati i mnogo strpljenja. Zasto? Zato sto je ovo  znak koji ne pristaje na kompromise.  I naravno da to nije za pohvalu, ali istina je da je takav kakav jeste. Svako ko ga voli volece ga takav kakav jeste i nikako drugacije.

Kada pricmao o ljubavi moramo da kazemo da je cinjenica da biku nije problem da ucini prvi korak. On zaista voli zivot i ume i zna da u njemu uziva na pravi nacin. Ne voli da gubi, osoba je koja je prosto spremna na mnogo toga, i osoba koja retko kome i retko sta prasta.

Prosto, cinjenica je da je ovo znak koji vrlo cesto, ako ne i uvek, sebe stavlja na prvo mesto. I to ne mora da bude lose, mada se cesto pokaze kao greska, sto je vrlo vazno da naglasimo.

Bika ne zanimaju prepreke. Skoro da nema toga sto on zapravo nije u stanju  da uradi, ako to pozeli. Vrlo je vazno da pomenemo da se bik bas uvek bori za svoju srecu ali je vrlo vazno da kazemo da nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza. I to je ono sto moramo da kazemo. Istina je da ga prepreke ne zanimaju.

 Natavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2