Sreda,cetvrtak,petak: Za rakove sreca,Vodoliji pare,inat Bikovima!

Sreda,cetvrtak,petak: Za rakove sreca,Vodoliji pare,inat Bikovima!

2023-12-05 0 By Admin

Za naredna tri dana sledi i sreca i inat, ali i pare sto najvise volimo, ali samo jednom zodijaku!

 

OVAN

Sreca vam nedostaje. Niste spremni da se nosite sa situacijom pred sobom. Moracete biti mnogo hrabriji i jaci. Pokazite sto vise snage jer to i zahteva ovakva prilika. Svakako morate da savladate sve teskoce i prepreke. Napred se ide samo cvrstom voljom.

 

BIK

Poceli ste da ispoljavate svoj inat zbog necega sto vam se zbiva. Niste nicim zadovoljni, pa sebe dovodite u neku losu poziciju. Vreme je da saberete da ste daleko bolje od vecine. Budite malo zahvalni za sve sto imate.

 

BLIZANCI

Niste svesni svoje nervoze i da njome sebi stetite. Pustite sve kraju i koncentrisite se na svoje zdravlje. Osim sto vam nervoza odmaze, niste svesni da morate da menjate stav. Pokazite da vas se ne tice ono sto ne mozete menjati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sreca vas ceka, a da ce biti nenadana. Konacno ce biti ovo vasi lepi dani. Konacno imate susret sa srecom i sreca sa vama. Bice to pocetak nove veze sa onim koga odavno i tajno volite.i sada ce vase reci da otvori vase srce.

 

LAV

Vasa  tuga ce doci do izrazaja tek u danima sto slede. Niste neko ko ce moci da se nosi sa situacijom. Hvatace vas nostalgija zbog nekih desavanja koja su se ranije zbila. I necete moci da ih potisnete.Ne dajte se nostalgiji!

 

DEVICA

Neko vas voli i zeli da vam se nadje u blizini. Bice to neko koga ste ranije ignorisali. Bicete zapanjeni osecanjima koja vas nose. Oboje cete biti zapanjeni i zbunjeni onim sto vam srce bude reklo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2