Ovan i Bik:Tamo gde se pojave uvek su u centru paznje!

Ovan i Bik:Tamo gde se pojave uvek su u centru paznje!

2023-12-06 0 By Admin

 BIK

Bik je znak koji uvek ume da bude u centru paznje. Znak koji ima srce veliko kao planina, i to je najveca moguca istina. Vrlo je vazno da kazemo da je ovo znak koji je spreman da se bori za ono sto naumi. Istina je da ima stav, da ima lepotu, da ima sve ono sto pozeli, jer se za sve sto zeli bori na iskren, pravedan nacin.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja ce naci nacina da se izbori za svoje zelje, ali da sve sto radi, radi casno, posteno, predano. Bik ima lepotu ali nikada ne osvaja na osnovu svog izgleda vec na osnovu svog karaktera. On je onaj znak koji uvek ima sta da kaze, i sta da ponudi. Najvaznije od svega je da je bik spreman da bude podrska, oslonac, sve ono sto vam je zapravo za srecu potrebno.

Ali, vazno je da kazemo da je bik spreman da bude podrska onima koje voli i da itekako ima petlju da kaze sta je ono sto misli, oseca, sta je ono sto mu zapravo treba srecu.

I da, on nije u centru paznje zato sto ima lepotu o kakvoj se prica. On je u centru paznje zato sto je unikat. Zato sto se o njemu prica, mnogo, i mnogo se kaze, ali se retko sta zna…

Stranice: 1 2